Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
otrov za žene

Vlado Kalember i Sandi Cenov su nam otkrili svoje zavodničke tajne!

Studenski su dani odavno iza aktera naše sljedeće priče. Oni su glazbenici i veliki zavodnici, a svoje su zavodničke tajne otkrili našem Dariju Todoroviću.

RTL/ 10.3.2015. u 18:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vlado Kalember i Sandi Cenov imaju jednu veliku sličnost - obojica su bili otrov za žene. Ali pripadaju dvjema različitim školama. Dok Sandi nema problema s otvorenim priznanjem da je bio veliki zavodnik, Kalember je samozatajni gospodin.

Na pitanje smatra li se velikim zavodnikom, Kalember kaže kako je to potpuno kriva percepcija njega te da on to nikada nije htio biti.

Sandi je na ovo pitanje odgovorio malo drugačije.

"Često su me znali pitati zašto je bilo toliko lijepih žena bilo oko mene, a ja sam, možda i malo bahato, rekao da zato što sam mogao. Pa kad sam mogao, zašto ne?", kaže Sandi.

Pitali smo ih i mogu li nam reći da nakon svih ovih godina znaju što žene žele.

"Kad sam bio vrlo vrlo mlad, onda bih s mladim curama pričao kakav to mora biti pravi muškarac. Uvijek sam dobivao odgovor da mora imati 'ono nešto', a nikad nisam dobio pravi odgovor što je to nešto. Mislim da ću i umrijeti bez da saznam što je to 'nešto'", kaže Kalember.

"Žene su vječna misterija i svi oni koji misle da razumiju žene, nisu na dobrom putu. One su vječna misterija i treba ih otkrivati", kaže Sandi.

Na pitanje koja je njegova pjesma žene najviše obarala s nogu, Kalember kaže da je to 'Zakuni se ljubavi na ramenu mom'.

"Danas je očajno teško biti izvođač urbane zabavne pjesme jer imam osjećaj da su sve lijepe i nježne urbane riječi već potrošene", kaže Kalember.

Sandijeva pjesma koja je obarala žene s nogu bila je 'Malena'.

"Malena, kako ću bez tebe sutra, falit će mi jako jutra. Kad mačo muškarac, tetoviran, motori i to, a prizna da mu je nož u srce zabila slatka mala džepna venera, onda je to to", kaže Sandi.

Zavodnicima u najboljim godinama nije problem pričati o svojim uspjesima. No svim mladim dečkima, za kojima cure danas luduju, na ovu temu zacrvene se obrazi, pa radije šute.

"Malo imam stvarno dojam da su bojažljivi ti novi dečki. Paze se medija, paze se svega. Ja se ničeg nisam pazio kad sam bio mlađi, baš me bilo briga", kaže Sandi.

Pitanje je za kime će od tih mladih i nakon dvadeset ili više godina uzdisati djevojke, žene, bake. Ovi momci za to se barem ne moraju bojati. Bez obzira htjeli to priznati ili ne.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
odlazak ksenije vučić

Bila je Vučićeva prva ljubav! Aleksandra je upoznala 1995. godine, a podrška mu je bila do samog kraja

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba