Play ponuda
Play ponuda
voditeljica zablistala

Vodimo vas na snimanje vrućeg editorijala Renate Sopek!

Ususret skorašnjem Cro-a-Porteru, brojni modni kreatori za svoje nove kolekcije snimaju modne kampanje. Danas se družimo sa sve uspješnijom splitskom dizajnericom Monikom Sablić, koja je za zaštitno lice angažirala našu Renatu Sopek i potpuno joj promijenila imidž.

RTL/ 19.9.2013. u 19:22
Play ponuda

Mora se priznati da spoj Zagreba i Splita izgleda prilično seksi, no u isto vrijeme dvije dame u kreacijama Monike Sablić odišu elegancijom i profinjenošću.

Zagrepčanka Renata Sopek i njezina, u ovom slučaju poslodavka - Splićanka i modna kreatorica Monika Sablić - snimile su najavnu kampanju za nadolazeći Schwartzkop Cro A porter.

A sve to - dekolte, čipka i  crvena boja idealno pristaju lijepoj voditeljici!

Te brojne kombinacije moguće su zbog pomno biranim materijala i detalja, koji novoj kolekciji Monike Sablić daju posebnu čar.

Ovo je tek  dio raskošne kolekcije  splitske kreatorice, koja je  u svome modnom svijetu odlučila zakoračiti novim stazama. Nova kolekcija puno je izazovnija od dosadašnjih.

Zimska bajka Renate Sopek, uz seksi kolekciju, je i ona radna. Naime, vrijedna Renata sprema novi projekt.

I Monika Sablić vjeruje da će  njezina kolekcija biti upravo to - novi modni hit, kojeg će objeručke prihvatiti sve domaće trendseterice.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
2 braka i 15 afera

Holivudski zavodnik šokira: Iako ima osmero djece, Clint Eastwood za najstariju kćer saznao prije dvije godine

Play ponuda

Više s weba