Ostalo

Vodimo vas na snimanje vrućeg editorijala Renate Sopek!

Ususret skorašnjem Cro-a-Porteru, brojni modni kreatori za svoje nove kolekcije snimaju modne kampanje. Danas se družimo sa sve uspješnijom splitskom dizajnericom Monikom Sablić, koja je za zaštitno lice angažirala našu Renatu Sopek i potpuno joj promijenila imidž.

RTL
19.09.2013 19:22

Mora se priznati da spoj Zagreba i Splita izgleda prilično seksi, no u isto vrijeme dvije dame u kreacijama Monike Sablić odišu elegancijom i profinjenošću.

Zagrepčanka Renata Sopek i njezina, u ovom slučaju poslodavka - Splićanka i modna kreatorica Monika Sablić - snimile su najavnu kampanju za nadolazeći Schwartzkop Cro A porter.

A sve to - dekolte, čipka i crvena boja idealno pristaju lijepoj voditeljici!

Te brojne kombinacije moguće su zbog pomno biranim materijala i detalja, koji novoj kolekciji Monike Sablić daju posebnu čar.

Ovo je tek dio raskošne kolekcije splitske kreatorice, koja je u svome modnom svijetu odlučila zakoračiti novim stazama. Nova kolekcija puno je izazovnija od dosadašnjih.

Zimska bajka Renate Sopek, uz seksi kolekciju, je i ona radna. Naime, vrijedna Renata sprema novi projekt.

I Monika Sablić vjeruje da će njezina kolekcija biti upravo to - novi modni hit, kojeg će objeručke prihvatiti sve domaće trendseterice.