Ostalo

Britanska voditeljica nije mogla suzdržati suze: U jutarnjem programu zaplakala zbog stanja u Ukrajini

Voditeljica suze nije mogla suzdržati zbog djece koja pate u Ukrajini, a njezin kolega Phillip Schofield najavio je pauzu nakon što je vidio da je Holly počela plakati te uzela maramice kako bi obrisala suze

T.M.
11.03.2022 18:15

Cijeli svijet priča o trenutnoj situaciji u Ukrajini, a naravno, potresne fotografije i videosnimke s ratnog područja munjevito se šire društvenim mrežama. Rijetko tko može ostati ravnodušan kada vidi brojne izbjeglice koje su do jučer uživale u svojoj zemlji, a danas na sve načine pokušavaju izaći iz nje kako bi spasile živu glavu.

Niti profesionalcima nije lako izvještavati o ruskoj invaziji, a koliko ih pogađa patnja ukrajinskog naroda dokazuje britanska voditeljica Holly Willoughby koja se rasplakala u emisiji 'This morning'.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Suze nije mogla suzdržati zbog djece koja pate u Ukrajini, a njezin kolega Phillip Schofield najavio je pauzu nakon što je vidio da je voditeljica počela plakati te uzela maramice kako bi obrisala suze.

"Jako je teško ne osjetiti tjeskobu kada pogledate što se događa u svijetu, rekla je kasnije voditeljica koju su posebno dotakle videosnimke djevojčice koja pjeva u skloništu u Ukrajini.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Svi smo se jednostavno raspali", dodala je voditeljica koju su brojni gledatelji podržali te na društvenim mrežama komentirali kako su ovakvi osjećaji normalni bez obzira na to što je riječ o emisiji uživo.

"Apsolutno mogu razumjeti njezine suze. Zapamtite kako bismo jednog dana i mi mogli biti u teškoj situaciji. Tko zna kojim će putem Putin sada ići. Može li netko zagrliti voditeljicu?'', samo su neki od komentara.