Ostalo

Voditeljica kojoj je autobus otkinuo ruku vratila se na televiziju: 'Učila sam ponovno hodati'

Srpska voditeljica Dea Đurđević doživjela je prije dva mjeseca tešku prometnu nesreću u kojoj joj je autobus otkinuo ruku

Tabloid.hr
09.04.2019 14:17

Voditeljica srpske televizije Pink Dea Đurđević u veljači je doživjela tešku prometnu nesreću u kojoj joj je autobus otkinuo ruku.

Dva mjeseca kasnije Dea se pojavila na svojoj televiziji i ispričala kakve je sve ozljede imala, kroz što je sve prošla i što ju još sve čeka na putu do potpunog oporavka.

"Osjećam se savršeno, sad sam na sigurnom, ovo je moja kuća. Svi znaju što me je snašlo, a za one koji ne znaju, imala sam višestruke ozljede i kontuziju srca i pluća , dvostruki prijelom zdjelice i trtične kosti . Najteža ozljeda bila je ozljeda ruke . Oporavljam se i dalje, zahvalna sam doktoru za sve što je učinio za mene", rekla je Dea, prenosi Blic .

Kaže da je nakon nesreće bila svjesna svega što se događalo, a da je svijest izgubila kad je ušla u operacijsku salu.

"Kada sam otvorila oči i vidjela mamu i Mladena , uopće mi nije bilo važno u tom trenutku što se događa i važno mi je bilo da su tu. Tada sam shvatila da sam ozbiljno sretna žena. Tada shvatiš da je sve ostalo nebitno. Znam da sam bila sretna što sam živa, to mi je bilo nevjerojatno", dodala je.

"Doslovce se nisam mogla pomaknuti , učila sam hodati... Da, učila sam hodati. Nisam mogla sjesti i stati na noge", otkrila je Dea koja trenutno ide na fizikalne terapije.

"Bit će vjerojatno potrebne neke dorade.Neznalica sam s medicinom. Ali svakako da sve što profesor kaže ću maksimalnoispoštovati. Ako kaže da moram biti u bolnici, bit ću dok ne bude smatrao da trebam izaći i vratiti se na male ekrane", ispričala je Dea i zahvalila svima na podršci.

"Beskrajno mi znači podrška ljudi, šalju mi lijepe stvari, jako sam sretna. Hvala svima za poklone, bukete, lijepe riječi... Željela bih svima odgovoriti, ali to je nemoguće. Ali svima ću se odužiti", zaključila je Dea .