Play ponuda
Play ponuda
nije ju štedjela

Voditeljica se izrugala Kylie Jenner: 'Dijete će izgledati kao ti prije operacija'

Američka voditeljica Wendy Williams okomila se na Kylie Jenner u svom talk showu

Tabloid.hr/ 11.1.2018. u 14:43
Play ponuda

Američka voditeljica Wendy Williams u svojem je talk showu održala monolog o Kylie Jenner i njenoj navodnoj trudnoći i nije ju nimalo štedjela. 

"Kylie ima samo 20 godina. Sjećate se kad ste vi imali 20? Dijete vam nije bilo ni na kraj pameti. Međutim, njenih 20 godina je više kao 35 jer je odrasla na televiziji pred našim očima, a uz to je već odradila cijeli taj 'kriza srednjih godina' makeover", rekla je Williams, a publika je prasnula u smijeh.

"Možeš na sebi popraviti što god hoćeš, ali dijete će i dalje izgledati kao 'stara' ti", poručila je Williams Kylie, aludirajući na njene estetske zahvate. 

Osvrnula se i na njenu vezu sa Travisom Scottom. Prije nekoliko dana pojavile su se glasine da Kylie više nije u vezi s reperom, a Wendy je uvjerena da se upravo zbog toga povukla iz javnosti. 

"Pukao im je kondom i kad je Travisu rekla da je trudna, pobjegao je. Osim toga, ponavljam, Kylie ima samo 20 godina. Zna da ćemo svi komentirati njene roditeljske vještine. Zato se povukla iz javnosti", zaključila je voditeljica. 

Cijeli monolog možete pogledati u videu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
HOT, HOT

Hrvatica bujnog poprsja dokazala gotovo nemoguće: Ovo je jedan od najljepših trenutaka u njeznoj karijeri

Play ponuda

Više s weba