Play ponuda
Play ponuda
puna posla

Vojvotkinja Kate zablistala u elegantnom kaputu sa sniženja

Kate je još jednom pokazala svoj besprijekoran porodiljni stil u MaxMara vunenom kremastom kaputu, koji se može nabaviti za 3.000 kuna na sniženju, a tankim remenom je naglasila svoj sada oveći trudnički trbuh

Image

Kate Middleton

Foto: AP Images
I.H./ 12.2.2015. u 19:30
Play ponuda

Vojvotkinja Catherine, koja je u šestom mjesecu trudnoće, bila je u posjeti sjedištu Ben Ainslie Racing povodom suradnje s udrugom 1851 Trust, koja potiče mlade ljude da se bave jedrenjem.

Kate je još jednom pokazala svoj besprijekoran porodiljni stil u MaxMara vunenom kremastom kaputu, koji se može nabaviti za 3.000 kuna na sniženju, a tankim remenom je naglasila svoj sada oveći trudnički trbuh.

Pokazala je svoju kreativnu stranu, te osim što je nedavno pokazala svoje glazbene sposobnosti, sada je slikala murale sa šestero djece iz lokalnih škola, te uspješno izbjegla mrlje na svom bijelom kaputu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Kate mi je rekla kako je jučer slikala sa Georgeom te da ga je trebala povesti sa sobom jer on voli ovakve stvari", rekao je profesor umjetnosti James Waterfield.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Divan muž samo na papiru

Clint Eastwood ima osmero djece od kojih je petero dobio s ljubavnicama, a druga supruga pala je u depresiju zbog njegovih preljuba

Play ponuda

Više s weba