Play ponuda
Play ponuda
žena, majka, kraljica

'Voljela bih imati dijete!'

Jeleni Rozgi približili smo se na koncertu u Novom Sadu i ispitali je o svim vrućim temama, od Nine na Eurosongu do navodnog kopiranja Severine, odnosno, njezinih spotova.

RTL/ 20.6.2012. u 18:08
Play ponuda

Na provokacije o kopiranju Severine u novom spotu Jelena Rozga odgovorila je nakon koncerta u Novom Sadu i zaključila da sličnost ipak ne prelazi dopuštene granice.

"Nemam što komentirati. Želim kolegama sve najbolje, ali ja gledam sebe, radim svoj posao i ja sam...Jelena Rozga", kazala je vrckava Splićanka.

Jelena kaže da ne kopira, ali itekako prati sve što se događa na glazbenoj sceni. Neuspjeh Nine Badrić na Eurosongu ju je, kaže, rastužio.

"Nekako sam toliko vjerovala, što reći, Nina nije kriva. Bila je sjajna i svaka joj čast. Ja nemam toliku snagu, nisam toliko hrabra", rekla je Rozga.

Puno je hrabrija kad je u pitanju Splitski festival, na kojem će sljedećeg tjedna, nakon dva osvojena Grand Prixa, krenuti i po treći.

"Nisam ni prošle godine očekivala pa se dogodilo, koncentriat ću se na svoj nastup", dodala je.

Pjesma kojom puca na pobjedu zove se Solo igračica, ali Rozga je solo, srećom, samo u svojim pjesmama.

"U mom imaginarnom životu u kojem pjevam nisam dala nikom da se prema meni odnosi kao da sam bižuterija. Sada sam solo igračica, ali u privatnom životu je to sve puno bolje", naglasila je.

Privatno, Jelena je toliko zaljubljena da ozbiljno razmišlja o majčinstvu, a ima i želju kad bi se to moglo ili trebalo dogoditi.

"Malo bih još radila, nisam još spremna sad. To kad se dogodi onda si najspremnija, ali zasad ne bih. No, sigurno za dvije godine da. Radujem se, voljela bih imati dijete", priznala je.

Nastupi, za razliku od majčinstva, nisu na čekanju, pa ćete Rozgu ovog ljeta moći vidjeti po cijelom Jadranu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NERIJEŠEN MISTERIJ

Detektiv otkrio: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin iz razloga kojeg svi navode

Play ponuda

Više s weba