Ostalo

Vraća se omiljena serija 'Gossip Girl': Što kažete na jednu od novih glavnih glumica koja će zamijeniti...

Iako bi svi fanovi rado ponovno vidjeli Serenu van der Woodsen i Blair Waldorf u glavnim ulogama serije, čini se da im se snovi neće ostvariti

Tabloid.hr
04.03.2020 11:30

Prije nekoliko je mjeseci objavljeno da se na male ekrane vraća mnogima najomiljenija serija svih vremena. Riječ o seriji " Gossip Girl " koja se krenula prikazivati 2007., a za sada boji šest snimljenih sezona. Radnja se odvija oko života tinejdžera bogate njujorške četvrti Upper East Side , a predvođena je glavnim likovima Serenom van der Woodsen, Blair Waldof, Chuckom Bassom, Nateom Archibaldom, Danom i Jenny Humphrey te Vanessom Abrams.

Čim se proširila informacija da se serija ponovno snima, fanove je najviše zanimalo hoće li se Blake Lively , Leighton Meester i Penn Badgley pojaviti u novom verziji, no nažalost, neće.

"Ako žele biti uključeni na neki način, mi ćemo im to omogućiti. Bilo bi sjajno vidjeti ih ponovno", rekao je producent Josh Schwartz .

No, bez obzira na to hoće liupravo ovi glumci igrati uloge Serene, Blair, Natea i Dana, oni će ostati dio priče, a jednu od glavnih uloga će utjeloviti 18-godišnja Emily Alyn Lind .

"Vidimo se uskoro, Upper East Side", napisala je glumica na svom Instagramu.

Tako će osam godina nakon emitiranja posljednje epizode Gossip Girla ioriginalne postave Upper East Sidersana male ekrane doći nova lica uz koja će odrastati nove generacije. Poznato je još nekoliko glumaca koji će biti dio projekta, a među njima su Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez i Jason Gotay.

xoxo, gossip girl.