Ostalo

Vratila se Ivana Brkić! Gdje je bila?

Prije osam godina s javne se scene povukla tada mega poznata Ivana Brkić. Nekad najveća hrvatska teen zvijezda doslovno je preko noći odlučila prestati s glazbom, a zahvaljujući jučerašnjem kratkom medijskom izletu doznali smo da se udala i da živi u Sloveniji.

RTL
18.04.2012 17:36

Prije deset godina Ivana Brkić bila je najveća hrvatska teen zvijezda. Imala je najskuplje spotove, vojsku stilista i menadžera, a na svaku njezinu promociju rado je dolazio tadašnji predsjednik Stipe Mesić . Onda je naglo utihnula, otišla u Jehovine svjedoke i potpuno se povukla iz hrvatskog javnog života, i to sve do jučer. Nakon osam godina medijskog mraka, Ivana se pojavila na Narodnom radiju.

"Kad sam bila mala htjela sam biti pjevačica. Nekad kad se toga sjetim nekako me uhvati nostalgija. Prva godina bez estrade mi je bila čudna, nisam navikla. Ako nisam sto posto sigurna u odluku, ne donesem ju, tako da sam bila sto posto sigurna i nije da žalim, ali lijepo mi se prisjetiti", rekla je Ivana Brkić Mesić .

Mediji su tad, prije osam godina, naveliko pisali da se Ivana opekla na estradi. Ona pak tvrdi da to nije istina i da se samo zasitila medijskog blještavila u koje je bačena još kao djevojčica.

"Moja karijera, svih sedam godina, ne znam mogu li se sjetiti jedne ružne stvari. No, ne bih nikad više, ne želim biti popularna, valjda sam se promijenila u sebi", priznala je bivša zvijezda.

Ivana je danas udana žena. Prošlog ljeta udala se za dugogodišnju ljubav i preselila u Sloveniju.

"Nikad nisam sanjala da ću se maknut iz Zagreba, ali muž je iz Ljubljane. Super mi je u Ljubljani", kazala je Ivana te dodala kako je sadba bila namijenjena samo najbližim prijateljima.

Nakon svih poslovnih, glazbenih i nekih trećih strategija, ova se djevojka odlučila za nešto posve neplanirano, odnosno, potpunu anonimnost. U zemlji u kojoj svaka treća osoba želi biti zvijezda, možemo je slobodno nazvati – jedinstvenom pojavom.