Ostalo

Vratila se Slađa: Plava, znatno manje bujna i prevarena!

Slađa ponovno šeće Zagrebom! Nakon što ju je preko nekoliko puta prevario dečko, spakirala je kufere i otišla iz Frankfurta. Vratila se plavija i mršavija no ikad. Nekadašnja zvijezda Noćne more u međuvremenu je doživjela još jednu tragediju, ali je to nije omelo u planovima za budućnost. Želi biti pjevačica i otkrila nam je sve detalje!

RTL
17.04.2014 16:41

S dvadesetak kilograma manje i bez, donedavno najačeg aduta - svog bujnog poprsja - vratila se Slađana Petrušić i svoju priču ekskluzivno ispričala samo za RTL!

"99 posto ljudi me ne prepoznaje sada kada me vide. Malo sam se uozbiljila, malo sam smršavila...", kaže Slađana.

Slađa je jedna od glavnih zvijezdi noćne more Željka Malnara! Djevojka koja je često pažnju plijenila skandaloznim ponašanjem i onda je odjednom nestala sa scene.

"Bila sam u Njemačkoj tri godine. Bila samo ozbilja, nosila haljinice do koljena, štiklice, torbice. Torbicu nikad prije nisam nosila, a zadnje tri godine nosim torbice kao Modni mačak. Ali neću više", kaže Slađana.

A sve to radila je zbog ljubavi. Zbog dečka je odselila u Frankfurt i postala kraljicom - kuhinje!

"Bila sam domaćica, sjedila u kući 25 sati dnevno. Jedina tema mi je bila je li sataraš zagorio, grah jel preslan, je li čisto u kući i je li ispeglano sve", priča Slađa.

Peglala je Slađa duge četiri godine, a onda je zagorio - ne samo ručak, već i njezino strpljenje! Dečko iz snova pretvorio se u njezinu noćnu moru!

"Kad druga strana švrlja okolo i šeta trebice u štiklicama, a Slađa doma kuha, čisti i Slađa je super, ali ipak imaš potrebu našetavati izblajhane ofucane trebice, onda Slađa jednog dana kaže dosta", prisjeća se.

Ipak, zahvalna je bivšem što se uz njega uozbiljila, a može mu pripisati zasluge i za svoje novo, istrenirano tijelo!

"Vidim ja jedan dan vodi plavu pa mršavu pa mišićavu - rekla sam si stop i krenula i ja u teretanu. Nije pomoglo, on ih je i dalje vodio. Znači nije bio problem u meni, nego u njemu", prisjeća se Slađana.

A kako to inače ide, s viškom kilograma prvo se tope grudi!

"Jel mi žao? Nije, sad kad obučem nešto, finije mi stojim, nisam sva vulgarna", ne nedostaju Slađi njene bujne grudi.

No nisu njezine grudi jedino za čime ne žali! Ponovila bi i sve 'grijehe' iz prošlosti!

"Nisam zažalila ni to što sam bila u Noćnoj mori, ni što sam se tako glupirala. Ja znam tko sam ja, a moraš glumiti i sisatu glupaču", iskrena je Slađa.

No jednu stvar nikada neće prežaliti. Nakon prekida s dečkom, koji je teško podnijela - Slađi je prije dva mjeseca umro tata.

"Samo dan prije mi je tata završio u bolnici i zapravo shvatiš da ima puno bitnijih stvari od nekog lika bezveznjaka ", priča kroz suze.

Zato je Slađa odlučila sudbinu uzeti u svoje ruke i bezveznjaka zamijeniti ozbiljnim poslovnim projektima!

"Organiziram pomirenje dva pjevača koji 25 godina nisu pričali", priprema nam Slađa veliko iznenađenje.

No najviše se veseli povratku pjevanju koje će joj, kaže, donijeti novu krunu kraljice estrade

Da kunice ne padaju s neba, zna i Slađa pa je, kaže, opet spremna napraviti veliki show i zarobiti taj prijeko potrebni novac u svome džepu!