Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TKO BI SE TOME NADAO?

Vremešna legenda snimila prvi 3D spot!

Mladi pjevači i velike nade, slobodno se sakrijte. Jer prvi hrvatski spot u najnovijoj 3D tehnologiji napravio je Željko Bebek. I ne samo to, ekskluzivno nam je najavio veliki povratak na pozornicu, pa čak i u diskoteke. Kako izgleda i zvuči 3D Bebek, pogledajte u video prilogu.

RTL/ 18.7.2012. u 18:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Naši tate, pa i djedovi, su stavljali gramofonske ploče kada su prije skoro 40 godina htjeli čuti Bebeka i njegov novi, revolucionarni zvuk.

Ali stiglo je neko drugo vrijeme. Samo, tko bi rekao da će, ispred svih mlađih i tehnološki naprednih estradnih dječačića, baš vremešna legenda prva pjevati u 3D tehnologiji.

"Moram priznati da sam jako uzbuđen nakon spota u 3D tehnologiji. Gledao sam nekoliko filmova u toj tehnologiji, ali nisam ni mogao zamisliti da ću i ja jednog dana biti emitiran na isti način", govori Bebek.

Prvi hrvatski 3D film Slučajni prolaznik, svoju turneju započinje na Pulskom filmskim festivalom, a ovo je perjanica soundtracka.

Začarani je krug, kako se pjesma i zove, da se Bebek uvijek i iznova vraća. Novim albumom nakon 12 godina stanke, najavljuje napad na radijske postaje i pohod na diskoteke, baš kao u starim danima.

S jednim, za njega popuno novim i svježim zvukom u kojem prste ima BranimirMihaljević. Kad već mlade rokerske snage, kako Bebek kaže, nisu uspjele natjerati mlade da zaborave na jeftine narodnjake.

"Piju stalno isto vino, piju uvijek istu rakiju, pričaju uvijek istu priču u istoj formi", govori popularni pjevač.

Ali ni on sam zadnjih 12 godina nije stvarao ništa svježe i revolucionarno, jer je od okupljanja Bijelog Dugmeta 2005. pet godina proveo na svjetskoj turneji. Zato novim albumom najavljuje pokoravanje ovih prostora. Sa ili bez pomoći Spidermana i ostalih mu 3D kolega.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
divna vijest

Adriana Lima trudna! U 40. godini s američkim producentom čeka treće dijete

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba