Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
otkrile su nam svoje planove

Vruće ljeto: gdje će ga provesti ljepotice s titulom Miss Universe Hrvatske

Kako i gdje će provesti vruće ljetne dane pitali smo, a one su nam veselo otkrile svoje planove

Image
Foto: Instagram
Vijesti.hr/ 20.6.2016. u 10:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ljeto nam se bliži i svi razmišljaju gdje će provesti tople dane koji dolaze. Puno tjelovježbe i pravilna ishrana prethodila je kod većine ljudi u periodu prije odlaska na more no nositeljice titule Miss Universe Hrvatske discipliniranom održavanju vitke linije i zdravlju svoga tijela pridaju pažnju tijekom cijele godine i na plaži izgledaju jednako atraktivno kao i kad su ponijele titule najljepših Hrvatica. Kako i gdje će provesti vruće ljetne dane pitali smo, a one su nam veselo otkrile svoje planove.

Image
Foto: Facebook (Miss Universe)
Image
Facebook (Miss Universe)

​(Facebook (Miss Universe))

Novoizabrana Miss Universe Hrvatske 2016. Barbara Filipović ljeto će provesti uglavnom radno na pripremama za svjetski izbor Miss Universe 2016. ''Vježbanje, zdrava prehrana i njega to su moje obaveze uz fakultet do kraja godine. Obožavam sunce i more pa se nadam i kojem opuštenom vikendu na plaži. Volim Dalmaciju, ali mozda provedem i koji vikend na otoku Krku", otkriva lijepa Barbara.

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Image
Nel Pavletic/PIXSELL

​(Nel Pavletic/PIXSELL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ivana Mišura (MUH 2014.) kaže da je ljeto njezino omiljeno godišnje doba. ''Kraj sedmog mjeseca rezerviran je za uživanje s obitelji na otoku Krku, a ostatak ljeta planiram provesti s prijateljima na Braču i Hvaru. Sunce, more i kupanje - to je formula za savršeno ljeto'', veselo će Ivana.

Image
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Image
Goran Jakus/PIXSELL

​(Goran Jakus/PIXSELL)

Upravo se čita

Image
RAJ NA ZEMLJI

Domaćica Semra: 'Na Šipan sam došla raditi, a ostala sam zbog ljubavi'

Barbara Ljiljak (MUH 2015.) ljeto će pretežno provesti na našoj obali. ''Na Hvaru, koji mi je naš najdraži otok, boravim svako ljeto. Naći će se vremena i za neke dalje destinacije. Planiram posjetiti Cipar, koji jos nisam imala prilike vidjeti među brojnim destinacijama koje sam obišla. Puno sam proputovala, ali i dalje mislim da imamo najljepše more i otoke'', iznosi svoj stav Ljiljak.

Image
Foto: PIXSELL
Image
PIXSELL

(Foto: Facebook)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Elizabeta Burg Delač (MUH 2012.)  ljeto će provesti sa svojom obitelji, u nekoliko navrata će sa suprugom i sinom otići na more. ''Za destinacije još nismo definitivno odlučili, ali vjerojatno će to biti Mali Lošinj i Zaton, gdje provjereno znam da ima najboljih aktivnosti za djecu. Takodjer planiram posjetiti i svoju rodnu Slavoniju'', kaže Elizabeta.     

Ivana Delač Đolo (MUH 2003.) s obitelji i prijateljima je obišla gotovo cijeli Jadran. "Mali Lošinj i poluotok Čikat jedinstvena je lokacija kao i prekrasna uvala Palmižana, Telaščica na Kornatima te Komiža na otoku Visu. Ovo ćemo ljeto u srpnju posjetiti južni Jadran, a kolovoz mi je cijeli radni budući da se krajem kolovoza održavaju jubilarne 10.Riječke stepenice. No i tad popodne nakon posla ponekad predahnem na prekrasnoj plaži u Medveji pa spojim ugodno s korisnim'', opisuje Ivana.

Jelena Glišić (MUH 2005)  završava 4.godinu na fakultetu i još uvijek je zaokupljena učenjem. ''U 6.mjesecu imam zadnje kolokvije i rokove za polaganje ispita tako da mi uz poslovne obveze ne ostaje baš puno vremena za odmor. Srpanj i kolovoz će biti ponešto drugačiji, većinom ću  biti na Lošinju, ali vjerujem da ću se zaputiti i na jug'' otkriva Jelena.

Ivana Paris Bubičić  (MUH 2002.) ljeto će tradicionalno započeti ljetovanjem u Istri.   ''Polazište nam je Poreč pa krećemo u istraživanje svih blagodati Istre od gastronomskih pa nadalje i svakako obilazaka zabavno-vodenih centara sa djecom. Nastavak slijedi također u lijepoj našoj gdje ćemo u drugom djelu godišnjeg odmora posjetiti Dalmaciju . Volimo ljeto provoditi na našoj obali, jer je jedna od lijepših i s malom djecom svakako i najjednostavniji izbor'', priča Paris.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Maja Cecić-Vidoš Sulić (MUH 2001.) ljeti u potpunosti uživam sa obitelji. Njezin suprug rukometaš Renato Sulić  je slobodan pa maksimalno koriste zajedničke trenutke provodeći ih spontano. ''Osim 'dječjih radosti' na moru, u vikendici na Oštru, rado odlazimo u šumu u Gorski kotar, ali i na poneku udaljeniju Europsku destinaciju. Ova cijela godina, a posebno nadolazeće ljetne vrućine su u znaku našeg četvrtog djeteta koje ću roditi tijekom srpnja, tako da će ovoga ljeta biti manje lutanja, ali zato prepuno veselja i neizmjerne radosti'' , veseli se Maja.

Melita Fabečić Onyshenko (MUH 2013.) trenutno boravi s mamom u Americi no po povratku će posjetiti obitelj i prijatelje u okolici Zadra i Šibenika. ''Omiljen mi je otok Hvar pa ću ga svakako posjetiti, ali i Novalju s prijateljima. U planu su i francuska te talijanska rivijera, Grčka, radujem se ljetu i odmoru'', sretno će Melita.

Natalija Prica Oreški (MUH 2011.) će ovo ljeto imati samo desetak dana godišnjeg zbog puno posla, jer radi kao stomatolog. ''Slobodno vrijeme ću provesti u Zadru gdje žive moji baka i djed u obiteljskoj kući. Imam u Zadru puno rodbine pa smo svako ljeto svi zajedno, družimo se, kupamo i uživamo."

Nekoliko bivših misica ljeto provodi radno zbog turističke sezone i djelatnostima turizma kojima su posvećene. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ivana Gržetić (MUH 1998.) ima turističku agenciju u Dubrovniku.  ''Bazirana sam na incoming travel, bas čisto touroperatorski posao, radim s Norvežanima, Dancima, Englezima. Sezona je počela i raduje me posao. Ljeto mi je radno, ali pošto živim na najpoženjnijoj hrvatskoj destinaciji u Dubrovniku biti će vremena i za kupanje i uživanje u predvečernjim satima'', otkriva planove Ivana. Biljana Mančić Pavković (MUH 2006.) je također zaposlena.  "Ovo ljeto ću provesti radno. Imam tri firme, sezona je počela i radi se cijeli dan'', kaže Biljana.

MarijanaKužina Žugelj (MUH 1999.) ljeto će provesti sa obitelji u Dalmaciji, ali planiraju i  nekoliko kraćih . ''Za nekih desetak dana planiramo otići u London, a tome se posebno vesele cure jer tamo nisu bile tako da već rade i popis svega što bi tamo željele vidjeti. Kraj ljeta je rezerviran za punjenje baterija pa ćemo ja i suprug otputovati na neko lijepo mjesto i posvetiti se samo jedno drugome'', romantično će Marijana.

Renata Lovrinčević Buljan (MUH 2000.) obožava ljeto i sve što ono donosi. ''Godinama sam radila kao član spasilačke službe i već šestu godinu imam obrt za masaže na plaži u Splitu. Uz osnovni posao voditelja fitnessa, dodatni posao sam povezala sa još jednom svojom ljubavi - morem. Velika strast su mi skokovi u more, jedrenje, plivanje, obilaženje naših otoka, ples sa prijateljima na partijima na plažama, uživanje u zalascima sunca. Najaktivnija sam ljeti jer mi sve ove aktivnosti pune baterije do vrha'', priča Renata.

Sarah Ćosić Ivanković (MUH 2009.) "Ovo ljeto ću provesti više manje radno, s obzirom da sam tek nedavno počela raditi u jednoj stranoj firmi pa je potreba za dokazivanjem samim tim veća. Ukrasti ću par slobodnih dana u 8. mjesecu koje ću provesti u Mimicama pokraj Splita skupa sa svojom malom obitelji, suprugom i sinom. I naravno, posjetiti ću svoj rodni Split, družiti se s obitelji i prijateljima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jelena Maroš Franjkić (MUH 2007.) posljednja dva ljeta izdvaja kao najljepša jer ih je provela uživajući u moru i suncu sa svojim sinom . ''Svako ljeto skoknemo u Komižu koja mi jedna od najdražih mjesta na našem Jadranu i jako mi je prirasla srcu tako da je ni ovo ljeto sigurno nećemo zaobići. Ljeto je moje najdraže doba godine jer svi izgledaju ljepše i bolje su raspoloženi'', otkriva Jelena.

Marijana Rupčić Nikolac (MUH 2004.) svake godine ide kod suprugovih roditelja u Dalmaciju. ''Budući da zbog posla mogu dobiti godišnji samo dva tjedna, a suprug je  glazbenik, zadnjih godina od kad imamo kćer većinu ljetovanja dok suprug radi provodim s kćerkicom i suprugovom obitelji. Ove godine, ako uspijemo, planiramo odvojiti nekoliko dana i otići negdje te se odmoriti kao pravi turisti", iznosi planove Marijana.

Lana Obad (MUH 2010.) već je otputovala na Kanare, a planira posjetiti i Madrid. ''Uživam na otoku Tenerife, isprobati ću surfanje na dasci. Nakon toga idem u Madrid. S obzirom da su Španjolci poznata nogometna nacija svaku ću večer provoditi uz utakmice na ponatim madridskim trgovima'', uzbuđeno će Lana koju navijačka euforija raduje kao i sve ljubitelje nogometa ovih dana.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJUDSKA BARBIKA

Kraljica plastičnih operacija ponovno šokira: Pozirala u nikad oskudnijem izdanju

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba