Ostalo

Vrući poljupci otkrili dobro skrivanu tajnu: Ben Affleck ljubi 16 godina mlađu kubansku ljepoticu

Ben Affleck više se ne skriva s novom djevojkom Anom de Armas s kojom se posljednjih dana provodi na njezinoj rodnoj Kubi.

Tabloid.hr
09.03.2020 11:50

Ben Affleck ponovno je sretno zaljubljen, a njegova odabranica je kubanska glumica Ana de Armas .

Par se zbližio još prošle godine na snimanju zajedničkog filma "Deep Water" zbog kojeg su morali snimiti nekoliko vrućh scena, no čini se kako su s vremenom postali puno više od kolega i prijatelja.

Ben Affleck i Ana de Armas

(FOTO: www.profimedia.hr)

Kako prenose strani mediji, Ben i Ana trenutno su na njezinoj rodnoj Kubi, a vezu su potvrdili strastvenim poljupcem. Par uživa na Havani gdje obilaze i restorane te općenito uživaju u svojoj novopečenoj ljubavi.

U tome im ne smeta niti poprilična razlika od 16 godina, jer Ben ima 47, a ona 31 godinu. Istovremeno, Benova bivša supruga Jennifer Garner viđena je s njihovo troje djece koje su dobili tijekom 10-godišnjeg braka.

Inače, Ana je nova Bondova djevojka koju ćemo u travnju gledati u filmu "No Time To Die" , a kritičari joj predviđaju veliki uspjeh u Hollywoodu.

Ben je ostao u prijateljskim odnosima s Garner zbog djece te se bivši par često može vidjeti zajedno, a Jennifer mu je bila najveća podrška i nakon razvoda kada je doživjeo još jedan u niz kolapsa zbog svoje ovisnosti o alkoholu.

U to se vrijeme Ben zabavljao s Playboyevom zečicom, 22-godišnjom Shaunom Sexton koja je samo pametno iskoristila glumca kako bi progurala samu sebe.

Pogađate, njezina karijera naglo je krenula uzlaznom putanjom nakon što su ulovljeni zajedno, no nije se dugo zadržala s njim.

Ben Affleck i Jennifer Garner

(FOTO: www.profimedia.hr)

Prije Garner, Ben je bio zaručen s Jennifer Lopez , a nakon prkeida zaruka, nije imao riječi hvale za latino divu. Tako je u jednom intervjuu istaknuo kako mu je veza s njom zamalo uništila karijeru, jer su ga ljudi prestali shvaćati ozbiljno.

Ben Affleck i Jennifer Lopez

(FOTO: www.profimedia.hr)

Jennifer se nikada nije previše obazirala na takve izjave, već je damski prešutjela što je imala za reć.