Ostalo

Vrući 'session' starlete: U bazenu s Nives Celzijus!

Vruće je bilo sinoć, ali još je toplije jutros bilo u Vodicama u koje je stigla Nives Celzijus. Zbog našeg se Hrvoja Krole razodjenula i skočila u bazen. Ispričala mu je sve o svom novom hitu u kojem spominje kitu cvijeća. A zagrijavanje za CMC festival, na kojem će izvesti novu pjesmu počelo je još u autobusu, na putu prema jugu.

RTL
13.06.2014 18:11

I tako su Karanfili i Kita cvijeća , na čelu s Nives Celzijus stigli do Vodica. Prije showa koji obećaje – zgodna Nives odlučila je posvetiti malo vremena samoj sebi.

"Zavođenje kada su muškarci u pitanju tu sam na neki način malo sramežljivija za ne vjerovat tako da mislim da su to nekako više podsvjesna zavođenja – primijetila sam kad mi se jako ljubi ili nešto onda grickam usne", kazala je Nives.

Teško je povjerovati u Nivesinu sramežljiivost. Pogotovo kad je vidite u novom spotu za pjesmu 'Karanfili' koja polako, ali sigurno postaje hit.

Za vodički nastup najavljuje - nitko neće ostati ravnodušan. Okupila je i pravu mašineriju ljudi.

Iako je okupila oko sebe mnoštvo ljudi, bivši suprug kao ni djeca, u Vodice neće doći.

(thumbnail)Gledali su Nives i strani mediji kojima je ova starleta i više nego zanimljiva. U Mexicu su je nedavno proglasili ljepšom čak i od Adriane Lime.

Nevjerojatna činjenica je i da Nives smatra da je pored svojih zanosnih oblina glasove dobila zbog drugih atributa.

"Kad bi ono navodila neki svoj adut mislim da bi to bile oči i usne, nešto što ja najviše volim na sebi", dodaje Nives.

Skromna Nives obline je zaobišla, ali nju nagrada kiklop nije. Kaže književne nagrade je više ne zanimaju sada želi u svom domu jedan sasvim novi kipić.

Poznavajući Nives ništa nije nemoguće, iako je tek od nedavno službeno slobodna, njezino srce zna koga voli.

"Ja sam uvijek zaljubljena ako u nikog drugog, onda u sebe".

U njenom su životu dvije Nives - ona koju svi znaju i ona koju ne poznaje gotovo nitko.

U ljubav još uvijek vjeruje, a evo što traži od idealnog muškarca. Zna Nives što želi, a sada i vi znate kakvi trebate biti da biste se joj se približili. Trenutno je u Vodicama.