Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
na meti kritika

Vučićeva supruga kao na modnoj pisti, a predsjednika kritiziraju zbog ponašanja: 'Sav je zbunjen u blizini žene'

Aleksandar Vučić i Tamara Đukanović pojavili su se zajedno na svečanosti. Jedni kritiziraju predsjednikov stav, drugi Tamarinu odjevnu kombinaciju, a trećima je dvojac skroz u redu

Image
Foto: Instagram
A.Š./ 30.6.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić proslavio je Vidovdan i obilježio svoj drugi mandat, a na svečanosti mu se pridružila i supruga Tamara Đukanović. Malo je reći da mu je ukrala show. Prva dama pojavila se u ružičastoj satenskoj haljini u kojoj je istaknula figuru, a obula je salonke u istoj boji. Vrlo nekonvencionalan izbor, ali svakako se istaknula u masi. Dok je svog dragog primila pod ruku i s ponosom se smješkala, Vučić je, da citiramo korisnika Twittera, hodao poput 'drvene Marije'.

"Ako te supruga uhvati pod ruku, ne držiš je u ovom položaju - mlohavom", "kakav neukus", "trash", "kao drvena Marija", "ne zna se ponašati", "a on ne zna ni kako se ruka drži, kad te žena uhvati pod ruku", "sav je nekako zbunjen", pisali su korisnici Twittera koji nisu štedjeli riječi povodom predsjednikova istupa.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/9e866444-f7ba-11ec-8208-b22133e3e182/original

Izvor: Instagram

Vjenčali se prije devet godina

Njihova ljubavna priča započela je prije desetak godina, a vjenčali su se 2013. godine. Vjenčanju je navodno prisustvovao cijeli vrh SNS i svi predstavnici bitnijih medija u Srbiji, međutim, nikome nije bilo dozvoljeno službeno napisati da je tadašnji premijer 'izgovorio sudbonosno da' sve dok on nije dao odobrenje jednom tabloidu da objavi fotografije njihovog prvog zajedničkog doručka. Inače, Tamara navodno već 12 godina radi u Ministarstvu vanjskih poslova Srbije te da se aktivno bavi humanitarnim radom, a često je se može vidjeti i na raznim humanitarnim događajima. 

I taman kada je izgledalo kako Aleksandar Vučić briljira na svim poljima s obzirom na to da je u to vrijeme oženio ljubav svog života, ali je i izabran za novog predsjednika srpske vlade, obitelj Vučić pogodila je velika tragedija. Tri dana prije planiranog porođaja, preminulo je dijete koje je nosila njegova supruga. Djevojčica se trebala zvati Neva, ali njezino je srce iznenada prestalo kucati. Drugi detalji o toj tragediji javnosti nisu poznati, bolne trenutke supružnici su proveli u tišini i obiteljskoj intimi. No, sreća se ovom paru kasnije osmijehnula pa su 2017. dobili prvo zajedničko dijete, sina Vukana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba