Ostalo

Vucin sportski život: Nikad nisam pušio niti popio kavu!

Roker, a istodobno narodnjak, nesuđeni političar i veliki zaljubljenik u nogomet, svom je omiljenom klubu skladao budnicu, koja bi Hrvatski Dragovoljac trebala torpedirati u sam vrh nogometne ljestvice!

RTL
06.11.2013 17:32

Vrti se vol na ražnju, krčka se kotlovina, redovi za hranu uz zvuke tamburaša - sve je spremno za prijateljsku utakmicu Hrvatskog Dragovoljca i Tigrova. Čeka se samo najvažniji gost, Siniša Vuco .

A iz njegova se grla zaorila Crna oluja , nova navijačka himna uz čije bi se note Hrvatski dragovoljac trebao penjati po ljestvici prve Hrvatske nogometne lige.

Snaga je ono što treba Hrvatskom dragovoljcu jer Vuco njegove igrače vidi kao prave ratnike.

"Pjesma Crna oluja je znakovita jer zna se da oluja traje kratko, oluja je konkretna i učinkovita, a crna oluja, zato jer crne boja su dresovi Dragovoljca. Htio sam da ona sa svojom atmosferom dečkima napravi atmosferu prije utakmice i nadam se da će bit više bodova na tablici, da im da tih 20-ak posto agresivnosti i energije", rekao je Vuco.

A već se penju, polako, ali sigurno. Već su drugi odozada.

Upravo u Hrvatskom Dragovoljcu igra njegov 17-godišnji sin, a otac Vuco ne može sakriti ponos. Kaže u njegovoj su kući na snazi posebne odgojne mjere.

Bez obzira na brz jezik i imidž na pozornici, kada dođe kući, kaže - on je samo tata.

"Ja neki dan govorim svojoj ženi, stoje kraj mene kćer i sin, gledaju televiziju. Pitam ja nju, što se ne igraš s njima, ajmo se igrati! Mene ona gleda, jesi ti normalan, kako, zašto? Ja govorim, pa moramo se igrat s djecom, oni imaju 17, 16, 15, a meni su ti oni kao da imaju 5, 6 godina,. Ja još uvijek na njih gledam kao na djecu. A ja i ova starija kćer Katarina, mi kad se igramo, to je opći nered, ona trči, žena poludi, rušimo pola stana, to je zezancija", kaže Vuco.

Upravo je smisao za humor ono po čemu su svi pamtili Stjepana Spajića, osnivača Hrvatskog Dragovoljca. Za legendarnog Rođu, Vuco ima samo riječi hvale.

Iako za sebe tvrdi da je alfa muškarac, kad su poroci u pitanju, priznaje - ima samo jedan - gemišt!

"Nikad nisam pušio, nikad nisam popio kavu, nikad nisam te droge, uopće ne znam šta je to, a onda moram malo popit. Sokove ne podnosim, povraća mi se od njih, užas", rekao je pjevač.

Izgleda kako potpuno živi sportski život, a ako bude trebalo pomoći Hrvatskom Dragovoljcu, zaigrat će i on!

Upravo je puno dobrih baluna i sportske igre poželio omiljenom klubu, a uz hit 'Crna oluja' – siguran je Dragovoljac neuzaustavljivo juri naprijed!