Ostalo

Will Smith dao blagoslov supruzi da se viđa s 27-godišnjim pjevačem: 'Ubilo me, natjeralo da postanem...

Glavna tema danas je definitivno ljubavni trokut Hollywooda koji je sve šokirao

Tabloid.hr
02.07.2020 10:15

Svjetski su tabloidi mnogo puta već pisali o zanimljivom odnosu WillSmitha i njegove supruge Jade Pinkett Smith . I sama je Jada nekoliko puta govorila kako jedno drugo ne kontroliraju u braku.

Will i Jada

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Razgovaramo o tome tko se kome sviđa i normalno je da ga privlače druge žene, ali to štomu je neka zapela za oko ne znači da me ne voli ili da će me prevariti", rekla je jednom Jada i dodala kako zna da Will ne bi učinio nešto nakon čega se ne bi mogao pogledati u ogledalo.

Sada je njihov odnos ponovno postao glavna tema nakon što je 27-godišnji pjevač August Alsina otkrio nešto što je vjerojatno trebalo ostati tajna.

Naime, u novom je intervjuu otkrio da je bio u vezi s Jadom bez obzira na njezin brak s Willom. "Sjeo sam s Willom i razgovarali smo o njihovom odnosu koji je iz stadija braka prešao u stadij životnog partnerstva. Dao mi je svoj blagoslov ", otkrio je pjevač.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Jadu je Alsina upoznao još 2015. preko njihovog sina Jadena , a glasine su o njihovom odnosu počele kada je 2019. usvom spotu za pjesmu "Nunya" dobio poruku odžene imena Koren , što je Jadino srednje ime.

"Totalno sam se prepustiotoj vezi i zaista sam je stvarno jako, jako volio, još uvijek je volim. Posvetio sam se našem odnosu i dao cijelog sebe . Toliko jako da sada mogu umrijeti znajući da sam dao cijelog sebe nekome. Neki ljudi to nikada ne dožive", rekao je pjevač i dodao kako ga je prekid pogodio više nego išta do sada.

"Zamalo me ubilo. Ne zamalo, zapravo me ubilo. Prekid me natjerao da postanem druga osoba . Slomilo me i to će vjerojatno ostati najteža stvat kroz koju sam prošao u životu", zaključio je.

Jadin glasnogovornik negirao jetvrdnje mladog pjevača nazvavšiih "apsolutno neistinitima", a što je zapravo istina, izgleda nećemo saznati. S Willom je u braku od 1997. te uživaju jedan od najdugovječnijih holivudskih brakova.