Play ponuda
Play ponuda
nakon šamara

Will Smith prijavio se u polikliniku za mentalno zdravlje: 'Ovo je nesumnjivo najveća bitka u njegovoj karijeri'

Glumac Will Smith teško se nosi s posljedicama koje je izazvao šamar koji je udijelio komičaru Chrisu Rocku

Image
Foto: Profimedia
RTL.HR/ 8.4.2022. u 12:45
Play ponuda

Will Smith otišao je u luksuznu polikliniku kako bi se lakše nosio sa stresom koji je proizašao iz njegovog nedjela na dodjeli Oscara. Naime, Will Smith uputio je šamar komičaru Chrisu Rocku nakon što se ovaj našalio na račun frizure Jade Pinkett Smith, Willove supruge. Reakcije okupljenih bile su, u najmanju ruku, čudne, budući da je izgledalo kao da se Hollywood i nije previše uznemirio zbog nečuvenog poteza. No, kako to obično biva, reakcije su uslijedile u danima nakon dodjele Oscara. 

Mišljenje o slučaju Smithovog šamara ubrzo su imali svi i svi su požurili izraziti ga. Will se tijekom dodjele Oscara ispričao okupljenima i Akademiji zbog svog poteza, no tada ispriku Chrisu Rocku nije uputio. No, tijekom proteklih dana i to je učinio  - ispričao je komičaru te njegovim prijateljima i članovima obitelji. Objavio je ispriku na svom Instagramu, ustvrdivši da je njegovo ponašanje bilo neoprostivo i neprihvatljivo. 


Nakon niza kritika i negativnih komentara, glumac se slomio pod pritiskom i odlučio da će, osim pisanja isprike, otići i na liječenje u polikliniku, gdje će mu stručnjaci pomoći da se nosi sa svime što mu se dogodilo posljednjih tjedana. Prema pisanju tabloida The Sun, Will je jako uzrujan zbog svega i nada se da će dobiti adekvatnu pomoć koja će mu pomoći da se nosi sa stresom. Nije u pitanju samo javna osuda njegovog čina, već se Will mora nositi i s propalim projektima. Kako to obično biva u Hollywoodu - Will Smith na dobrom je putu da bude 'otkazan', kao i niz zvijezda koje su se tijekom godina zamjerile na ovaj ili onaj način. 


Will je u polikliniku ušao vlastitom voljom i još nije poznato dokad će tamo ostati. "Ovo je nesumnjivo najveća bitka u njegovoj karijeri. Pokušat će shvatiti kako ići dalje nakon svega što mu se dogodilo", zaključio je izvor. "Nada se da će moći krenuti dalje i tako spasiti svoju reputaciju i karijeru", zaključio je izvor. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
JULIA, ŠTO SE DOGAĐA?

Ne samo da je izgubila obline, već joj je i ispala stražnjica: Kanyeova bivša sve više sliči Marilyn Mansonu

Play ponuda

Više s weba