Ostalo

William Harryju poslao dramatičnu poruku: Sve se odvilo u posljednji trenutak

Mnogi su iskoristili ovu, za kraljevsku obitelj, vrlo tragičnu situaciju te su pokrenuli brojne glasine od kojih mnoge nisu ni blizu istini

L. K.
12.09.2022 10:13

Princ William je tri godine mlađem bratu, princu Harryju poslao dramatičnu poruku u posljednji trenutak u kojem ga je pozvao zajedno sa suprugu Meghan Markle u dvorac Windsor. Ovaj poziv starijeg brata bio je u čast preminule kraljice Elizabete II., odnosno cilj je bio da im se pridruže kako bi s njim i Kate Middleton primali izraze sućuti, piše Mirror.

Prema nedavnim šuškanjima, mislilo se kako William nije pozvao Harryja po naredbama princa Charlesa , koji je već istog dana postao kralj Charles III. "Sve se dogodilo vrlo brzo s obzirom da se braća nisu vidjela u Škotskoj", otkrio je izvor.

S druge strane, postojale su i glasine prema kojima se budući prijestolonasljednik, 40-godišnji princ William,odlučio na ovaj potez zbog sprječavanja mogućeg dovođenja televizijske ekipe koja bi snimila njega i Meghan u samostalnoj šetnji. "Ti navodi su potpuno sra*je", riječi su izvora.

Princ William, princ Harry i Meghan Markle

"William je Harryju poslao poruku jer je mislio da je pokazivanje jedinstva ključno tijekom razdoblja nacionalne žalosti iz poštovanja prema njihovoj baki", dodao je insajder.

Inače, ovo je bilo prvo zajedničko pojavljivanje Williama, princeza od Walesa Kate, Harryja i Meghan otkako su se vojvode od Sussexa odselili iz Ujedinjenog Kraljevstva i u SAD.

Odjeveni u crno, ova dva para su odavali dojam nervoze dok su zajednički pristizali automobilom, prije nego li su proveli gotovo 40 minuta razgovarajući s obožavateljima pred dvorcem.

Podsjećamo kako je odnos među braćom bio vrlo napet, baš poput odnosa Harryja i Meghan s kraljevskom obitelji otkako su odstupili s mjesta članova kraljevske obitelji u siječnju 2020. godine. Dodatnu ljagu na ime dvora bacili su u intervjuu s Oprah Winfrey u ožujku 2021., a tom je prilikom princ Harry otkrio da je u jednom trenutku njegov otac mu prestao odgovarati na pozive.

Meghan i Oprah