Ostalo

Wow, kako je ovo moguće? Ellen DeGeneres i Brad Pitt imaju istu bivšu djevojku

I kada mislite da vas u svijetu showbiza više ništa ne može iznenaditi, pojave se Brad Pitt i Ellen DeGeneres s istom bivšom

Tabloid.hr
17.09.2019 13:41

Glumac Brad Pitt bio je gost iznenađenja u najnovijoj epizodi popularnog showa koji vodi Ellen DeGeneres . Osim što su pričali o glumčevom novom filmu "Once Upon A Time In Hollywood", prisjetili su se i svog upoznavanja.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Sjećam se da je to bilo na partyju pokraj bazena koji je organizirala Melissa Etheridge , a ti si se, koliko se sjećam, upucavala mojoj djevojci ", rekao je Brad. "Stvarno sam se upucavala njoj?", upitala ga je Ellen smijući se na što je glumac dodao kako se zbog toga osjećao počašćenim.

Nakon toga je uslijedio dio koje je mnoge bacio u razmišljanje. Naime, zaključili su kako dijele istu bivšu djevojku . "Nekako mislim da sam bila u vezi s još jednom tvojom djevojkom, ali o tome ćemo razgovarati kasnije", rekla je.

Brad i Ellen

Nakon te su se izjave mnogi zapitali o kojoj je to dami riječ te su mnogi fanovi čak i pravili liste njihovih bivših, no niti jedna se osoba nije poklapala. Stoga, i dalje je upitno tko je ta misteriozna dama.