Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NAKON MODELINGA HOLLYWOOD?

Za Andreja Pejića je samo nebo granica!

Vrući noćni izlasci u opisu su posla mladog Andreja Pejića, koji u novom intervjuu opisuje svoje srednjoškolske dane i priznaje da je proglašen za kralja i kraljicu maturalne večeri!

RTL/ 2.5.2012. u 18:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije dvije godine, kad je AndrejPejić započinjao put do modnih visina, njegova androginost bila je rijetkost i najbolja moguća reklama.

Danas je na tržištu nekoliko sličnih zvijezda, a svjetski tabloidi sve češće pišu da se takvi dvospolni modeli privatno ne podnose.

U novom intervjuu Andrej je demantirao tračeve da se javno mrzi s Leom T., svojom najvećom androginom konkurencijom.

Širio je horizonte još u srednjoj školi, u kojoj je, priznaje, bio kralj i kraljica!

"Bio sam kraljica maturalne zabave. Godinu prije toga, bio sam maturalni kralj. U biti je isto, samo je kruna drugog oblika", izjavio je Andrej.

Iako mu je androginost zaštitni znak, Andrej priznaje da mu cijela pompa počinje ići na živce.

"Da, mislim da se ljudi danas prelako kategoriziraju... To je bila baza, ali sam dokazao da mogu biti raznovrsan u modellingu, ali i drugim stvarima, glumi, pjevanju, kojeg niste toliko vidjeli", dodao je.

Dobro ste čuli - nakon što je osvojio modni svijet, ovaj mladić namjerava uspjeti i u Hollywoodu, ali recept za filmski uspjeh još uvijek nema. Zasad sam objavljuje kućna videa u kojima zavodljivo pleše.

Možda vam se čini da Andrej živi američki san, ali i to je pravi kruh sa sedam kora. Njegovi višemilijunski ugovori doslovno ovise o obujmu struka i potrebama nemilosrdne modne industrije. Taj naoko otrovni svijet pun spletki barem ga zasad - mazi i pazi!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba