Ostalo

'Za mene je osoba godine moj sin!'

U Beogradu su sinoć dodijeljene nagrade časopisa Hello, a sva su poznata lica pala u sjenu kad je na scenu došla - Severina! Zahvaljujući provokativnoj haljini Matije Vuice, danas svi govore samo o njoj, kao i druženju sa srpskim kraljevskim parom koje je, neki kažu, odradila u prilično hrabrom modnom izdanju.

RTL
30.11.2012 18:06

U izazovnoj kreaciji Matije Vuice Severina se pojavila na tulumu časopisa Hello u Beogradu i doslovno u sekundi proslavila rad svoje velike prijateljice.

"Ovo je jedna najljepša haljina koju sam ikada nosila", kazala je pjevačica.

Odmah su, naravno, počeli kružiti komentari da Severina ovom haljinom nešto želi poručiti svom bivšem zaručniku, ili barem svim nevjernim Tomama koji su sumnjali da će nakon poroda vratiti savršenu figuru.

"Obukla sam je zato što volim modu i zato što je haljina bila da sam ostala bez teksta", pojasnila je Severina.

Bez teksta je ostala i kad je doznala da ju je časopis Hello proglasio najosobom iz regije.

"Lijepo je biti u društvu ljudi koji su talentirani, koji su pomogli drugim ljudima, koji imaju talenta, volje i želje da stvaraju nešto novo. Imala sam sreće što sam se upoznala s nekim mladim ljudima koji su u ovih proteklih godinu dana napravili tri pjesme. Sad radimo album koji izlazi sredinom 12 mjeseca, oko 20. prosinca. Album se zove Dobrodošao u Klub i imat će 14 pjesama", pojasnila je.

Jedna od tih pjesama je duet, kojeg Seve ipak nije uspjela sakriti od znatiželjnih novinara. Naime, radi se o Željku Bebeku .

"Bit će to jedan fini tango", dodala je zgodna Splićanka.

U prisustvu Nikoline Pišek, Cece Ražnatović, Suzane Mančić i drugih poznatih lica Seve je favoritom za kategoriju osobe godine ipak prozvala svoju najveću životnu ljubav.

"Za mene je osoba godine moj sin. to je za mene najveća nagrada ove godine, a vjerojatno i sljedećih", rekla je.

Upravo zbog sina, ali i brojnih poslovnih uspjeha, ovu godinu bez imalo ustručavanja proglašava jednom od najboljih!

"Godina veselja, radosti, sreće! Nemojte vjerovati novinskim natpisima. Ovo je godina vjerojatno najvećeg mog uspjeha, a to je mater, najveća ljubav, najveća radost, kažu, najljepša i najteža zadaća u životu", izjavila je.

Ipak, i majka se ponekad mora dotjerati, a sinoć je to doista učinila sa stilom. Na kraju je, kako i priliči, pala slika za sjećanje. Srpski kralj Aleksandar Karađorđević Drugi i njegova kraljevska obitelj vjerojatno nisu očekivali ovakvo nešto!