Play ponuda
Play ponuda
ništa od prekida

Za njega postoji samo jedna plavuša!

Iako su se svjetski mediji u petak raspisali kako je nogometaš Gerard Piqué ostavio Shakiru zbog Bar Refaeli, on je sve to demantirao na najjednostavniji mogući način.

Image
Foto: Twitter
S.K./ 19.5.2012. u 11:02
Play ponuda

Nakon što su se svjetski mediji u petak raspisali kako je nogometaš Gerard Piqué ostavio Shakiru zbog Bar Refaeli, on je na sve društvene mreže koje posjeduje objavio fotografiju na kojoj on i Shakira izgledaju sretno i zaljubljeno.

"Uživao sam u prekrasnoj večeri", napisao je u komentaru ispod fotke, na kojoj mu Shakira sjedi u krilu, a društvo im prave Cesc Fàbregas i njegova djevojka Daniella Semaan.

Iako se lijepa Kolumbijka nije oglasila po ovom pitanju, novinari i dalje tvrde kako su vidjeli Barceloninu zvijezdu i zanosnu izraelsku manekenku kako se provode katalonskim gradom.

Bar je ogradila od takvih natpisa rekavši kako je nogometaši uopće ne zanimaju, a Pique je priznao kako je pjevačica jedina plavuša koja ga zanima.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'novo-stari' predsjednik

Životni put Aleksandra Vučića: Novinarima je branio da pišu o vjenčanju s lijepom Tamarom, a obilježila ga je i velika tragedija

Play ponuda

Više s weba