Play ponuda
Play ponuda
budite u top formi

Za ovim vježbama ludi cijeli Hollywood, ali i hrvatsko glumište: kako do linije za poželjeti?

Nataša Dangubić i Ana Maras obule se tenisice, odjenule tajice i navalile na neke čudnovate sprave. Pokazale su nam vježbe za kojima ludi Hollywood

Marija Pajić/ 1.3.2016. u 18:15
Play ponuda

One su izvrsne glumice, predane majke, nerazdvojne prijateljice, a uz sve to, još su i u top formi! 

Tajna Aninih i Natašinih  vretenastih mišića i vitke linije krije se u dvije riječi - stott pilates! Štoviše, ovaj princip vježbanja promjenio im je život!

"Zato što sam ja imala fizički problem, a to su leđa. Dakle ja sam od svoje 32 godine bila uštaknuta na način da sam dva do tri puta godišnje otkazivala predstave, po dva tjedna sam ležala i nisam se mogla dići iz kreveta. Otkad vježbam pilates, više mi se nikada to nije dogodilo", otkrila je glumica Nataša Dangubić.

Da su predstave fizički iscrpljujuće - znaju svi, no rijetko se što može usporediti s majčinstvom! Ana ne samo da se treniranju vratila odmah nakon poroda, već je čitavu trudnoću provela u dvorani!

"Ne samo što ćete se osjećati super tokom cijele trudnoće, nego će se poslije tijelo možda bolje brže vratiti. Meni osobno, ja sam bila iznenađena kako mi noge dobro izgledaju, pogotovo kad sam ih vidjela od trbuha, noge - woooow!" našalila se Ana Maras Harmander.

Očito, pilates vulgaris zastarjela je tehnika, a sve više se zvijezdi okreće novoj verziji.

"Od Naomi Campbell do Kardashian sestara, Le Bron Jamesa, Kobe Bryanta - u NBA-u jako puno. Zapravo metoda koja je dobila jako puno zbog svoje sposobnosti da se adaptira različitim zahtjevima klijenata", rekla je trenerica pilatesa Mirela Anić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

I da, upravo taj personalizirani pristup nešto je što je zaludjelo cijeli showbizz svijet! A evo i zašto :

"Primarno utječe na pravilno držanje i smanjenje boli za vrijeme kretanja i stajanja, posebno se misli na bolove u kralježnici i ramenima i kukovima", otkrila je Anić.

To nam, priznajemo, svima treba. Biti dotjeran i u top formi nije nemoguće, no za sve to potrebna je vježba, ali i zdrava prehrana! Život po principu svaki je dan dječji rođendan - ne postoji ni u najluđim holivudskim scenarijima!  

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
jedinstvena pojava

Vratila se Ivana Brkić! Gdje je bila?

Play ponuda

Više s weba