Ostalo

Za poljubac s lijepom glumicom platio 500 tisuća kuna

Poznati glazbenik Elton John u svom je domu održao bal s uglednim uzvanicima na kojem je središnji događaj bila aukcija prikupljnja novca za Eltonovu fondaciju borbe protiv side. Središnji trenutak bio je kad je glumica Elizabeth Hurley na dražbi nudila svoje usne, a novac je otišao na ime fondacije.

RTL
05.09.2014 15:29

Na ljetnom balu u Windsoru glazbenik Elton John i njegov partner David Furnish održali su aukciju na kojoj su prikupljali novac za njihovu fondaciju borbe protiv side.

Aukcija je održana na vrlo maštovit način i privukla je brojne zainteresirane. Naime, glumica Elizabeth Hurley bila je u centru pažnje, a kako bi privukla donacije, ponudila je svoje usne na dražbi.

Konkurencija je bila velika, no na kraju je pobijedio Julian Bharti , inače sin bankarskoj tajkuna Stana Bhartija , koji je za nekoliko sekundi intime s glumicom izdvojio ogromnih 50.000 funti, što je oko 500.000 kuna.

Uloženo mu se, doduše, itekako isplatilo, pošto se na slikama jasno vidi kako se Hurley odlučila pošteno zahvaliti donatoru kojem je pružila strastven zagrljaj i poljubac.