Play ponuda
Play ponuda
REPRIZIRAMO STUDIO 45

Za sve one koje su propustili neponovljiv Avin show!

Brojni obožavatelji na Facebooku tražili su da repriziramo Studio 45 od 5. lipnja kada su gostovali Ava Karabatić, Vladimir Vuksanović i Sebastian Fleiss, a nakon koje je došlo do 'okršaja' na hodnicima o čemu je izvještavao Exkluziv.

RTL/ 21.6.2012. u 18:14
Play ponuda

Večeras, jer su tako tražili bezbrojni fanovi na Facebooku, a mailom su stizale silne molbe, repriziramo Studio 45 od 5. lipnja kada su gostovali AvaKarabatić, VladimirVuksanović i SebastianFleiss, a nakon koje je došlo do 'okršaja' na hodnicima o čemu je izvještavao Exkluziv.

Podsjetimo, jedini 'preživjeli' u najvećem regionalnom reality showu Survivor, VladimirVuksanović, svoje je instinkte za preživljavanje došao provjeriti i u Studiju 45. U novom izazovu podržala ga 'moralna pobjednica' showa Ava Karabatić i najveći gubitnik s Kostarike Sebastian Fleiss.

Čim je emisija počela, moglo se primijetiti da će Ava, a ne Vlada, biti glavna zvijezda jer je ona, kako kaže, ipak "dominantna bikica". Čak se i voditeljica Antonija Mandić našalila da odlazi iz studija jer je očito - nepotrebna.

Legendarnu epizodu emisije Studio45 pogledajte večeras u 23:15 na RTL-u 2!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
HOT, HOT

Hrvatica bujnog poprsja dokazala gotovo nemoguće: Ovo je jedan od najljepših trenutaka u njeznoj karijeri

Play ponuda

Više s weba