Play ponuda
Play ponuda
Balkan u znaku slavne Beyonce

Zagreb je spreman za najveću R'n'B divu današnjice!

Nakon što je sinoć u Beogradu oduševila dvadeset tisuća ljudi, Beyonce dolazi u Zagreb! Dvadesetak kamiona s opremom danas je stiglo u metropolu, a sutra bi, zajedno sa suprugom Jay-Z-jem i kćeri Blue Ivy, trebala pristići i glavna zvijezda.

RTL/ 16.4.2013. u 18:38
Play ponuda

Dobrodošli u Mrs. Carter Show - prvi koncert velike svjetske turneje slavne Beyonce. U maniri prave pop dive, na pozornicu beogradske Kombank arene kasnila je sat vremena, ali na tome joj nije zamjerio ni jedan od gotovo dvadeset tisuća  obožavatelja, među kojima i kolege iz lokalnih estradnih voda.

Menadžment tašte dive je nakon nezgodnih fotografija Beyonce u žaru nastupa na ovogodišnjem SuperBowlu zabranio snimanje turneje.

"Mislim da je malo iluzorno očekivati neku spontanost u tom sistemu superzvijezda, stvari su isproducinrane do zadnjeg zareza. Šou tek počinje, vjerujem da će nakon mjesec dana popustiti malo taj 'modus operandi'", kazao je AnđeloJurkas, glazbeni kritičar.

"To je sve normalno, pa ne može se žena kontrolirati dok pleše, pjeva...", smatra BorisĐurđević, glazbeni producent.

Uz to ekipa je, navodno, izludjela organizatore beogradskog koncerta, ali i stanare okolnih zgrada koji su zbog r'n'b zvijezde morali maknuti automobile s parkirališta.
Pjevačici u Beogradu društvo prave i Jay Z te Ivy Blue, a svi su 24 sata dnevno pod budnim okom policajca u civilu koji dežura ispred njihova luksuznog hotelskog apartmana. U sličnom bi se aranžmanu sutra trebali pojaviti i u Zagrebu.

Dok se još nagađa gdje će i hoće li uopće pjevačica spavati u Zagrebu, karavana od 27 kamiona i autobusa počela je stizati u Zagreb.

"Imat ćemo dvije pozornice. Jedna je glavna i jedna manja B pozornica koja će se nalaziti otprilike na sredini partera. Slična produkcija je bila i na koncertu 2009. tako da će dio svog nastupa Beyonce odraditi i na ovoj manjoj pozornici", kazala je MarinaMazićBandić iz Adria Entertainmenta.

Image
Foto:
ImageSva sila opreme koja se od jutra unosi u Arenu potvrđuje da nas u srijedu navečer čeka pravi spektakl. A što bi drugo uoće mogli očekivati od zvijezde poput Beyonce.

Unatoč zvjezdanom statusu, prohtjevi pjevačice nisu bili nimalo ekstravagantni: bijele fotelje, bijeli stolovi, bijeli tepisi, bijele orhideje. Organizatori će joj u garderobi ponuditi puno svježeg voća i cijeđenih sokova. Tražila je i rižota te oboritu ribu.  

Nešto skromnija u željama bila je FrankaBatelić, no one su trenutno ionako u drugom planu. Pripreme za jedan od najvažnijih nastupa u karijeri u punom su jeku, a na ovakvim se spektaklima ništa ne prepušta slučaju.

Image
Foto:
Image"Oni sve biraju, mi imamo određeno točno koliko nastupamo na setu, točno u koliko metara kvadratnih možemo nastupati, tako da svašta je tu određeno", kazala je Franka.

Stajling za ovu posebnu večer je ipak u njezinim rukama. Elegantna bijela ili...?

"Odlučit ćemo tamo, još uvijek ne znamo uopće kakva je scenografija. Dal' je to bijela boja, crna pozadina, vidjet ćemo što najbolje bude pasalo", dodala je mlada pjevačica.

Franka će publiku zagrijavati u pratnji benda, svojim pjesmama, naravno, te jednom obradom, hitom 'Dancing On My Own'. U duhu pjesme će biti i koreografija, ali i nastup, barem kad je riječ o podrci iz publike u kojoj neće biti Vedrana Ćorluke zbog klupskih obaveza.

Franka, baš kao i njezina starija kolegica i glavna zvijezda zagrebačke glazbene priče, mora brinuti jedino o tome da se u srijedu navečer na vrijeme pojavi u Areni. I, naravno, priredi spektakl za pamćenje.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TKO BI REKAO

Što je prava istina? Plaća li princ Albert II doista basnoslovnu sumu svojoj supruzi?

Play ponuda

Više s weba