Ostalo

Žanamari nam je otkrila sve detalje o svom vjenčanju!

Žanamari Lalić otkrila nam je da priče o vjenčanju nisu ni lažne ni daleke. Sretan dan se bliži pa će maneken iz njezina spota za dva mjeseca dobiti titulu gospodina supruga. Par nam je otkrio gdje i kada će njihova veza postati zakonita i pred Bogom i pred narodom.

RTL
10.04.2014 18:30

Ljubav između pjevačica Žanamari Lalić i manekena Marija Perčića je planula u trenu i oboje ih ostavila bez daha pa nas je zanimalo čime je to Mario osvojio popularnu pjevačicu.


"Svojim načinom razmišljanja, kad sam ga vidjela bio mi je zgodan, ali tek kasnije smo imali priliku razgovarati", kaže Žanamari.

Samozatajni maneken, koji uglavnom bježi od kamera i mikrofona, konačno je progovorio!

Na isto pitanje koje smo postavili Žanamari, Mario odgovara: "Svime. Sve na na njoj je jednostavno ono što sam tražio cijeli svoj život. Od ponašanja, ciljeva, izgleda, svega."

Morate priznati, riječi o kojima mašta svaka žena. A kad se prepozna srodna duša, stvari idu jako brzo. Tako je i zaručnički prsten na ruku Žanamari sletio samo tri tjedna nakon početka veze.

I otada traju spekulacije o mjesecu i mjestu vjenčanja. Tvrdili su tek da će to biti 13. nekog mjeseca! No, nama su ekskluzivno razotkrili dobro čuvanu tajnu!

"To će biti neki lijepi dan kojeg ću se sjećati s guštom. A da će se s našim odnosom nešto promijeniti, neće. Nama je lijepo i sad, kao što će nam biti u šestom mjesecu", otkrila nam je Žanamari mjesec, namjerno ili slučajno.

Jedan misterij riješen. A sad i drugi, najvjerojatnija lokacija!

"Već smo sve dogovorili. U Makarskoj, bit će kako mi želimo, romantično, i baš ono što nama treba", otkriva Mario.

Pripreme su odavno obavljene, frizura, haljina i odijelo odabrani, sad samo treba dobro računati. Lipanj ima pet subota, no kako je Žanamari uvijek napominjala da joj je sretan broj trinaest, nije nemoguće da to bude baš u petak 13. Nekome baksuzan, a njima možda najsretniji dan u životu!