Ostalo

Zanimljiva strategija: Bella Hadid grudima i hranom motivira fanove da ne napuštaju svoje domove

Svatko se s pandemijom bori na svoj način, a Bella je izabrala poprilično jedinstven pristup

Tabloid.hr
21.03.2020 19:09

Dok mnoge zvijezde pjevaju i snimaju motivirajuće videe kako bi poslali poruku svojim obožavateljima da ostanu u vlastitom domu za vrijeme pandemije koronavirusa, Bella Hadid se odlučila za nešto drugačiji pristup.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj lijepu manekenku vidimo kako sjedi samo u hlačama, a gole grudi prekriva burritom . Uz fotografiju je napisala: "Ja i moj burrito ti govorimo da ostaneš doma! Ne samo zbog sebe, nego zbog ljudi oko tebe koji te vole".

Ponudila im je i nekoliko zabavnih aktivnosti koje mogu raditi u vlastitom domu kako bi si olakšali kućnu izolaciju. "Meditiraj! Druži se sa svojim psom, mačkom ili ribicom. Sigurno su uzbuđeni što si 24 sata doma. Nauči šiti, šareno oboji čarape, napiši pjesmu o svojoj majci", samo su neke od njezinih ideja.

Čini se kako kućna izolacija Belli zbilja godi. Već je nekoliko puta objavila fotografije na kojima ju možemo vidjeti u opuštenom izdanju kako uživa njegujući svoje tijelo i lice. Vjerujemo kako je i njoj, kao i nama, dobro došlo da se malo odmorimo od svakodnevnih obaveza.