Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SUDBINA U NJIHOVIM RUKAMA

Zapisničarka s Deppovog suđenja: 'Neki porotnici su spavali na sudu'

Van svake pameti je da porotnici spavaju na suđenju, no stvari su postale bizarne kada je porotnica koja je s najvećom pozornošću pratila suđenje - izgubila pravo glasa

Image
Foto: Profimedia
RTL.hr/ 7.6.2022. u 17:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prema riječima zapisničarke Judy Bellinger koja je pisala sve izrečeno prilikom sudskog spora između nekadašnjeg bračnog para Johnnyja Deppa i Amber Heard, nekim od porotnika, koji bi inače trebali detaljno pratiti cijeli proces, bilo je iznimno dosadno, gotovo pa neizdrživo, stoga su vrijeme prikratili spavanjem u sudnici. Još fascinantniji je podatak kako su milijuni ljudi pratili tijek događaja u sudnici, no veliki dio porote očito ništa vrijedno pažnje nije zamijetio u tih šest tjedana suđenja.

"Bilo je nekih porotnika koji su spavali. Bilo je teško. Bilo je puno svjedočenja preko videa, oni bi sjedili na svojim mjestima i odjednom bih vidjela kako im glave padaju", piše časopis People.

Kao da to nije dovoljno sramotno za porotu pa je jedna od rijetkih, porotnica koja je obraćala najviše pažnje na suđenje izgubila pravo glasa pred kraj suđenja. "Nažalost, ona je bila zamjena i nije sudjelovala u odluci, ali ona je vjerojatno najviše slušala. Primijetila sam njene izraze lica, bila je fokusirana na svaku riječ. Mislim da bi bila sjajna porotnica, ali na kraju nije glasala", dodala je Bellinger.

Image
Heard proglašena krivom

Završeno suđenje desetljeća: Sad je pitanje može li Heard platiti odštetu Deppu ili će morati u bankrot

Image
Heard proglašena krivom

Završeno suđenje desetljeća: Sad je pitanje može li Heard platiti odštetu Deppu ili će morati u bankrot

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Podsjećamo kako je zapisničarka Judy Bellinger završila gotovo kao lice manjeg skandala. S obzirom na to da je ovo bilo jedno od najpraćenijih suđenja posljednje vrijeme, svaki trenutak je pomno analiziran, kao i snimka objavljena na društvenim mrežama, a prikazuje Judy koja grli Johnnyja Deppa. Naravno da su pogledi na tu situaciju sasvim oprečni jer oni koji su podržavali glumca ne vide nikakav problem u tom potezu, dok su oni koji su podržavali Heard rekli kako je jasna pristranost suda.

U svoju obranu, Bellinger je izjavila kako ona nije sudska službenica niti je na bilo koji način zaposlena u sudu, već je dio privatne kompanije čije je usluge unajmio sud. "Nakon završnih riječi odlučila sam izaći iz sudnice udahnuti malo zraka", pojasnila je Bellinger.

Upravo se čita

Image
EMISIJA 'KAD SMO BILI MALI'

Znate li tko je glazbenica s fotografije? Snimala je s pokojnim Oliverom, a danas također osvaja glazbenu scenu

Inače, istaknula je kako je Deppov odvjetnički tim uzeo njezine stvari iz sudnice te su joj ih vratili na povratku. Pukim slučajem, uz odvjetnike je bio Depp koji ju je zagrlio i zahvalio joj se na obavljenom poslu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SAGA SE NASTAVLJA

Bivši muž rekao da je loša majka, a sadašnji stao u njezinu obranu: 'Drži ime moje žene Britney dalje od svojih usta'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba