Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Milanovi konaci

'Zapravo, ja ne radim ništa. Ali ja sam skoro najbolji'

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nije se mogao sjetiti niti jedne vlastite mane. Pun je, kaže, vrlina, baš poput njegove kćeri Anamarije. Priznao nam je da zapravo ne radi ništa i da nema mana. Pogledajte što nam je još otkrio gradonačelnik Zagreba!

RTL/ 26.6.2014. u 18:24
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Metropolom kao riba u vodi već godinam pliva Milan Bandić, koji nam je otvorio dušu do kraja.
Priznao nam je da zapravo ne radi ništa i da nema mana. Otkrio nam je i zašto mu se kći tako dobro krije od medija. I tu, naravno, nije kraj temama koje smo pretresli s čovjekom koji je vjerojatno najviše puta izgovorio: 'Idemo delati'.

"Nije u minutu, nego u sekundu. Ako čovjek želi nešto u životu, onda mora biti dosljedan, precizan i odgovoran", komentirao je Bandić nakon upita koliko mu je precizno isplaniran dnevni raspored. Dodao je kako sam sebe zna nazivati Japancem na Balkanu.

Rekao je da nema vremena ni za stres ni za depresiju.

"Rad je najbolji lijek za stres. Nemam nikakvog ni stresa ni suparnika jer radim posao kojeg volim. U biti, ne radim ništa. Kada čovjek radi 14 godina posao i dobije peti mandat onda taj posao zna i voli", pojasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kazao je kako ima već deveti dan upalu pluća, ali da 'nije strašno jer će proći za pet ili šest dana'. Time je nastojao dokazati kako nema ni većih ni manjih zdravstvenih problema od svih ostalih ljudi.

"Bog uzima najbolje. Ja jesam skoro najbolji, ali nisam još uvijek najbolji i bezgrešan", izjavio je dodao da samo u komparaciji s Bogom nije najbolji.

Upravo se čita

Image
ISKRENO O TOME

Znate li u kojem se sportu okušala Maja Ćustić? 'Ne bih više nikada, probala sam i previše je odricanja'

Priznao je da mu je najdraža zagrebačka riječ 'šekret', te da se ne može sjetiti nijedne svoje mane, a o vrlinama neće govoriti jer to rade samo 'bedaci'.

Nahvalio je svoju kćer i ženu da su pametnije od njega te da mu je drago što njegove potomkinje nema u medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dodao je i kako sprema kuharicu te da planira otvoriti 'najbolji restoran u Europi' kada ode u penziju. Zvat će se Big Mama, a u njemu ni jedan zaposlenik i zaposlenica neće imati manje od sto kilograma.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
šokirala objavom fotografije

Anđa Marić ponovno s muškarcem koji ju je koštao zdravlja? Istražili smo pozadinu fotke s bivšim suprugom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba