Ostalo

Žarila je i palila s bendom čije se pjesme i danas pjevaju: Možete li pogoditi tko je 67-godišnjakinja na...

Unatoč pokojem destljeću koje je ostavilo traga na pjevačicinom licu, mnogi su je uspjeli prepoznati

L.K.
16.03.2022 16:45

Škotska glazbenica Annie Lennox je na Božić proslavila67. rođendan. Na svom službenom Instagram profiluje objavila selfie pored kojeg je naglasila kako "stari, ali još bjesni" ("ageing but rageing"). Pjevačica se ponajprije osvrnula na fotografiju koju je na svom Twitter profiluu objavio Jason Strummer .

"Pozdrav Jasone Strummeru! (jeste li u vezi s pokojnim velikim Joeom ?) Očito ste stvorili Twitter trend svojim upitom tko je ta osoba... OVA osoba..!! Dakle, možete li napraviti razliku između osobe u kamuflaži i biljke?? Haha! Stvorimo još jednu Twitter oluju, hoćemo li?!!!) Starim, ali još uvijek bjesnim! Blagoslov i ljubav...", napisala je pjevačica grupe Eurythmics u opisu objavljene fotografije na Instagramu.

Pročitajte još
Annie Lennox poziva na solidarnost sa ženama iz trećeg svijeta

Podsjećamo kako je dotičniJason Strummer objavio fotografiju Annie Lennoxi pitao je svoje pratitelje prepoznaju li osobu na fotografijiovog vikenda. Bilo je i očekivano da su mnogi prepoznali poznatu pjevačicu unatoč pokojem destljeću koje je ostavilo traga na njezinom licu.

Pročitajte još
Annie Lennox: Beyonce se naziva feministkinjom zbog samopromocije!
Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Napuštanjem Eurythmicsa Annie se okrenula samostalnojkarijeri, a tomu treba pridodati politički aktivizam i dobrotvorne kampanjeposljednjih godina. Unatoč svemu tome, za vrijeme lockdowna je našla vremena za rad nanovim pjesmama sa svojim suprugom Mitchellom Besserom i kćeri Lolom . Tom prilikom je obožavateljima pojasnila kako je lockdown bio''vrlo izazovan'' pa ju je glazba "podizala".

Annie Lennox

(FOTO: Screenshot YouTube)