Ostalo

Zaručnik J.Lo prije nje hodao je s itekako poznatim damama, jedna je bila 17 godina starija

No, izgleda da je J.Lo napokon ona prava jer zaista zajedno izgledaju savršeno, a svi čekaju njihovo vjenčanje koje će zasigurno biti vjenčanje godine.

Tabloid.hr
22.12.2020 18:00

Alex Rodriguez bivši je američki igrač bejzbola, a trenutno je poznat kao biznismen i filantropist, ali i kao zaručnik pjevačice Jennifer Lopez .

Iako su se upoznali još 2005. godine na utakmici koju su Yankeesi igrali protiv Metsa, vezu su započeli tek 12 godina kasnije , u ožujku 2017. godine., a prošle su godine u ožujku obznanili svoje zaruke. Lopez iz prijašnjih brakova ima 12-godišnje blizance Maximiliana i Emme, dok A-Rod ima 16-godišnju Natashu i12-godišnju Ellu.

Iako o bivšim dečkima i supruzima J.Lo već skoro sve znamo, i Alex se viđao s itekako poznatim damama, a za neke od njih sigurno niste znali.

Najpoznatija je njegova veza sa 17 godina starijom Madonnom o kojoj se šuškalo, ali nikada nije potvrđena. U to su vrijeme oboje bili u braku,on s Cynthiom Scurtis, a ona sGuyem Ritchiejem pa njihov odnos nije imao presretnu budućnost.

2009. Alex je već bio rastavljen, a tada su ga povezivali s holivudskom ljepoticom, glumicom Kate Hudson . Navodno su se prestali viđati jer je njoj dozlogrdilo da on stalno govori i svojoj bivšoj, pjevačici Madonni.

A vjerovali ili ne, Alex je osvojio još jednu prekrasnu glumicu, Cameron Diaz . Njihova je veza službeno trajala od srpnja 2010. do rujna 2011., a navodno je upravo on bio taj koji je sve to prekinuo.

A kada se Demi Moore razvela od Ashtona Kutchera, tugu je liječila upravo u Rodriguezu s kojem je viđena nedugo nakon u restoranu na Manhattanu. Neki kažu da je to bio prijateljski izlazak, drugi u to ne vjeruju... I dalje sa sigurnošću ne znamo što je bilo među njima, ali svi znamo kako to ide s popularnim parovima.

Jedna od najvećih ljepotica koja je ušetala u njegov život bila jebivša profesionalna kečerica, Torrie Wilson . S njom je bio od kraja 2011. do veljače 2015., ali on ipak nije bio spreman izgovoriti sudbonosno da.

No, izgleda da je J.Lo napokon ona prava jer zaista zajedno izgledaju savršeno, a svi čekaju njihovo vjenčanje koje će zasigurno biti vjenčanje godine.