Ostalo

'Zašto da namećem pravila da bi neki veliki Hrvati bili zadovoljni?'

Maja Šuput se drži ove strane bare i odlučila ju je pokoriti! Na osvajački pohod krenula je iz Šibenika, gdje je konačno i razjasnila sve nedoumice vezane uz ime njezina posljednjeg hita - Djevojačko veče!

RTL
14.04.2014 17:48

Što se Maje Šuput tiče - bez obzira na celzijevce, ljeto je počelo! Baš iz Šibenika krenula je u osvajanje Dalmacije, gdje je rasprodana sve do rujna. A kako je počelo, bit će to dugo vruće ljeto jer Šibenik je na nogama držala 3 sata!

"Svi su došli sa jednim jedinim razlogom, a to je da se zabave i da im bude dobro i hvala im na tome", rekla je Maja.

Uz zabavu, na njezinim koncertima mogu očekivati i da im se dogodi ljubav - jer kada Maja stane na pozornicu, pretvara se u pravog Amora.

"Svi se nekako zaljubljuju, vidim ja sa bine pipkaju se, dešavaju se nekakve nove stvari. Koliko ljudi mi je reklo da se zaljubilo na mojim koncertima – to je jako lijepo", dodala je Maja.

Maja opasno osvaja Dalmaciju, sve više i više koncerata upravo odrađuje na Jadranu, i priznaje - slaba je na Dalmatince.

"Jako su opušteni i ne boje se flertovati i ne boje se kao uletjeti. 'Što ćeš popiti, gdje si eej, jesi mi došla' - znaš kao svi smo si dobri svi smo tu iz susjedstva", otkrila je vrckava pjevačica.

Iako je otpjevala brojne hitove, ova djevojka iz susjedstva posljednjom pjesmom 'Djevojačko veče' podignula je veliku buru – gdje se izgubilo slovo 'R' u nazivu pjesme?

"Tako se uklopilo. Ono R nije stalo i to je to, nema drugog razloga. Ono najiskrenije, zašto da se lažemo. Curice kad to pjevaju, pjevaju to upravo tako i zašto da ja sad namećem neka pravila čisto da bi neki veliki Hrvati bili zadovoljni. Mislim, ja sam iz Zagreba i svi znamo - gle tako se pjeva 'svaku noć je djevojačko veče'", objasnila je pjevačica.

U 12 godina karijere na Majinim gažama bilo je svega, od pištolja do pijanih glava, no većih problema nikada nije bilo jer Maju čuva tajanstveni čovjek iz sjene.

"On je uvijek skriven sa strane da se ne vidi, to je jedan od onih muškaraca koji samo iz prikrajka paze da me netko ne bi taknuo. Još kao mala sam shvatila da ni za kakav novac na svijetu ne bih dozvolila da me netko pijan štipa ili maltretira i tako dalje", otkrila je Maja.

I dobro je dok netko drugi pazi na Maju, jer da ona odlučuje o svojoj sigurnosti, bilo bi svega.

Dakle, sve dok drži mikrofon u ruci, svi smo sigurni, a i sigurni da će opet prirediti višesatni tulum!