Ostalo

Zašto je Bare vikao nasred autoceste s bocom u ruci? Njegov menadžer za RTL.hr otkrio pravu istinu

Barin menadžer Alen Tibljaš je za RTL.hr rekao kako je pjevač bio nervozan zbog kolone koja se stvorila na ulazu u tunel zbog prometne nesreće

RTL.hr
13.09.2021 16:23

Društvenim mrežama proširila se snimka glazbenika Gorana Bare kako tetura po autocesti i maše rukama te bocom mineralne vode koju je držao u ruci.

Mnogi su pomislili kako je popularni rocker na snimci biopod utjecajem alkohola ili opijata zbog čega je privukao pažnju mnogobrojnih putnika koji su se u tom trenutku zatekli na autocesti.

Incident se dogodio na relaciji Zagreb – Pula, a Barinmenadžer i bubnjar Alen Tibljaš je za RTL.hr rekao kako je pjevač bio nervozan zbog kolone koja se stvorila na ulazu u tunel na autocestiu kojem je došlo do teške prometne nesreće. Upravo zbog nesreće na autocesti, čekalo se u koloni čak pet sati.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Inače, Goran Bare je sa svojim bendom Majke te bubnjarem i menadžerom Alenom Tibljašem prošlog četvrtka, kada je nastala snimka, putovao u Pulu na koncert. Tibljaš je opravdao ponašanje svog klijenta rekavši kako je kolona iznervirala mnoge putnike, pa ni Bare nije iznimka.

Ne znam što je toliko bilo zanimljivo oko toga i zašto se prašina digla, ali valjda je to tako kada je riječ o Bari. Stajali smo pet sati u koloni na autocesti Zagreb - Pula jerje u tunelu došlo do prometne nesreće. Bili smo bez hrane i vode, čekali smo da im se pomogne. Bare nije ništa pio i stvar s opijatima je dio njegove prošlosti. Išli smo na koncert u Pulu i zakasnili smo, ali to je u principu to", objasnio je Tibljaš.