Ostalo

Zašto je Martina odbacila odjeću pred objektivom?

Ako ste danas upalili kompjutor, vjerojatno ste vidjeli ono o čemu pričaju svi - golišavim fotkama Martine Vrbos! I čim smo pomislili da riječka pjevačica svim sredstvima pokušava na sebe skrenuti pozornost, evo rješenja njezine gole misterije - fotke su nastale kao promocija jednog sasvim posebnog apartmana.

RTL
12.09.2012 18:21

Trend skidanja hrvatskih pjevačica uzeo je maha. Slijedom toga i Martina Vrbos pokazala je naciji što to ona ispod modnih krpica skriva.

"To je jedna lijepa priča. Mrle iz Let3 je odlučio da napravimo fotografije za apartman. Stara kuća, lavandin, i ja i moje buđenje", kazala je pjevačica.

Probudila se Martina tako u crnom čipkastom rublju, a ovakva razglednica iz Petrčana bit će sigurno primamljiva pozivnica za sve turiste.

Mrle se bacio u biznis iznajmljivanja apartmana, a Martina će Talijanima, Česima i ostalim turistima pokazati kako to Hrvatice rade na promociji turizma.

Oni koji je nisu voljeli možda je sada malo bolje upoznaju, pa promijene mišljenje. Martina je ipak široka srca, u ovo doba krize Hrvatima je besplatno darovala vrući seksi editorijal. Stoga je posebno ljute oni komentari koji tvrde da je nešto retuširala.

"Ma daj sad govore uvukla trbuh, pa to sve manekenke rade", odbrusila je kritičarima.

Ne smetaju riječkoj pjevačici zli jezici, kako kaže, naviknula je na sve. No, u slučaju da joj se nakon ovog fotografiranja obožavatelji i naljute, ima rješenje.

"Nisu me nikada, hvala Bogu, gađali bananama, ali ako budu, ja ću ih pojesti, nije problem", našalila se šašava Martina.

Ima Martina želudac za sve. Navodno je za ovaj editorijal jedan od krivaca i njezin još uvijek aktualni dečko Albert Camaji . On joj je i dao zeleno svjetlo.

"Tko kaže da je bivši", komentirala je šuškanja kako je raskinula vezu.

Uz ovakve vruće fotografije neće joj Albert samo tako umaći, a iduće godine vraćamo se u Petrčane provjeriti koliko je turista ovim editorijalom Martina namamila u Hrvatsku. Ako i ne upali, eto ministru turizma Veljku Ostojiću , nove asistentice.