Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
pridobila ga romantikom

Zašto je Robert odlučio dati šansu preljubnici Kristen?

Zvijezde popularne vampirske sage, Robert Pattinson i Kristen Stewart ponovno su zajedno zahvaljujući romantičnom videu kojeg je montirala glumica u nadi da će joj voljeni oprostiti nevjeru.

Image
RTL/ 1.11.2012. u 9:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Unatoč tome što se iselio iz njihovog zajedničkog doma nakon što je iz medija saznao da ga djevojka vara s oženjenim redateljem i poručio joj kako joj nikada neće oprostiti, Robert Pattinson i Kristen Stewart ponovno su zajedno i rade na svojoj vezi.

No, nije bilo lako natjerati Roba da posluša što mu Kristen ima za reći. Nakon stotina poruka, mailova i poziva koje je povrijeđeni glumac ignorirao, Stewart mu je poslala videomontažu njihovih najsretnijih trenutaka.

Naime, ona je iskombinirala desetke njihovih zajedničkih fotografija i snimaka s putovanja i izlazaka te je čak dodala i neke ljubavne stihove, na što Pattinson nije mogao ostati ravnodušan.

Nakon toga su pobjegli od javnosti i danima razgovarali. Kristen mu je navodno priznala da nije imala seksualne odnose sa Sanderson te da tu nije postojala nikakva intimnost.

Ona se sada nevjerojatno trudi oko njihovog odnosa, dok glumac je i dalje nesiguran i nepovjerljiv.

Čak se šuška kako će se par preseliti u Englesku da pobjegnu od medijskog pritiska u SAD-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pukla ljubav

Razvodi se legendarni bosanski nogometaš nakon 28 godina ljubavi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba