Play ponuda
Play ponuda
potpuno razotkrivanje

Zašto Lana voli loše dečke?

Lana Jurčević izgleda i zvuči bolje nego ikad! Utegnuta je u 25 metara gume u novom spotu za pjesmu "Zašto volim loše dečke?" A voli li ih zaista i zašto, tko je Lovro s kojim je neprekidno povezuju i je li netko konačno osvojio njezino srce?

RTL/ 17.6.2012. u 17:45
Play ponuda

Lana Jurčević potrudila se za svoj novi spot i ljetni hit Zašto volim loše dečke izgledati bolje nego ikad do sada! A kako joj je uspjelo nadmašiti samu sebe u svim dosadašnjim seksi izdanjima, Lana je još jednom potvrdila da je prava bomba! Primjetila je to i ekipa na snimanju spota.

"Režiser mi je rekao - 'Lana ne kužim zašto stalno pokušavaš nabacivati stvari na sebe, skidaj to sve dole!' Ali sam s frendicom isla kupiti 25 metara gume koju smo vezale oko mene, ustvari, trebalo je to biti ljetno sparno džunglasto, prljavo...", rekla je Lana.  

Novi singl Zašto volim loše dečke najavio je i novi album kojim je Lana je zapravo okrenula posve novu stranicu u svojoj karijeri. "Nova Lana je ustvari prava Lana, Lana koja je odlučila napraviti neki preokret, biti hrabrija, niti malo ne kalkuliati, jednostavno raditi ono gdje me srce vuče i intuicija."

Lana je u novom albumu doslovno izbacila u note i riječi svoje srce i dušu, pa su pjesme koje potpisuje njezino potpuno razotkrivanje. A zbog njega smo dozanali i zašto Lana voli loše dečke!

"Ova pjesma nema veze s nekim emocijama, ima veze s tim da ti ponekad, kad ne planiraš, uđe uživot netko zbog koga izgubiš tlo pod nogama i to je ta magična privlačnost kada ti razum potpuno otkaže. Već sam bila rekla da je ta pjesma posvećena jednoj osobi koja mi je dala inspiraciju da je napišem", rekla je Lana.

"Dečko iz moje pjemse nije kriminalac, kamatar, lopov..on je dobar dečko u lošoj fasadi. Dovoljno je bilo toga po novinama pa sam odlučila ne previše pričati o tome pa eto ako nekoga zanima kakve dečke volim to je to!"

Koga voli taji - no mediji, kaže i sama, pišu svašta pa često razotkriju koga to ljubi Lana. Ako je suditi po tome - Lana je u vezi s jednim Lovrom, PR-om poznatih gradskih noćnih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Neke dečke iz prošlosti nije uspjela zaštiti od medija, no ni za čim ne žali. Starija i iskusnija, Lana je i u ljubavi pametnija. U veze ulazi puno opreznije.

"Ja se o svom trenutnom stanju nisam do sada izjasnila, što ništa ne govori. Govori samo to koliko želim biti pažljiva po pitanju očuvanja svojih emocija."

Odgovore na sva ljubavna pitanja ćete ipak dobiti! Samo ćete muškarce koji su joj obilježili život morati sami dešifrirati u njezinim pjesmama s novog albuma. Evo nekih na koje morate obratiti pažnju! "Zove se "Niko i ništa" i mislim da će to biti sljedeći singl. U biti to je pjesma koja nikome nije posvećena, ali je posvećena osobi s kojom ću definitivno htjeti provesti svoj život."

Tko je zagonetni muškarac - možda slutite, no ono što sigurno znate je da ćete uz novu pjesmu potpuno nove Lane  jednostavno morati gibati bokove jer ritam koji nam prenosi je stvoren za ljeto!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
GLASAJTE

ANKETA Finale četvrte sezone 'Superpara' je pred vratima: Što mislite, tko će osvojiti ovu titulu?

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kakav otac, takva kći

Što će tata reći? Kći Zdravka Čolića pozirala u nikada oskudnijem izdanju

Play ponuda

Više s weba