Ostalo

Zašto se skrivaju? Isplivali novi dokazi o vezi Naomi Campbell i 23 godine mlađeg Liama Paynea

Nakon što je potencijalni par prošloga tjedna posjetio koncert u Londonu, u javnost su isplivale nove fotografije koje dokazuju da se viđaju već neko vrijeme

Tabloid.hr
04.02.2019 11:14

Nakon što su prošloga tjedna supermodel Naomi Campbell (48)i pjevač Liam Payne (25) uživali u koncertu u Londonu, isplivale su nove fotografije na kojima je potencijalni par.

Liam i Naomi Campbell

Instagram

Na fotografijama zajedno večeraju u Gani, a budući da su uslikane na samom početku godine, spekulira se da su i dočekali 2019. zajedno. Također, Naomina prijateljica je objavila nekoliko Instagram Storyja na kojima pjevač pleše s njom. Ovime su praktički potvrđene glasine da se dvije zvijezde viđaju već nekoliko mjeseci.

Liam Payne

www.profimedia.hr

Prijatelji para su potvrdili za britanski The Sun da se Crna pantera izvijezda One Directiona potajno viđaju već dva mjeseca. "Definitivno su par i jako se često viđaju. Liam misli da je ona savršenai prekrasna, a rekao je da je vrijeme koje provode zajedno naprosto nevjerojatno. Čini se jako zaljubljen i kao da ne može vjerovati da je s njom... Očito da je voli prekrasne starije žene", rekao je izvor blizak zvijezdama.

Naomi navodno pomaže 25-godišnjem dečku u lansiranju karijere modela pa ga je tako spojila s modnim gigantima poput Hugo Bossa.