Play ponuda
Play ponuda
Potajno se viđaju

Zašto se skrivaju? Isplivali novi dokazi o vezi Naomi Campbell i 23 godine mlađeg Liama Paynea

Nakon što je potencijalni par prošloga tjedna posjetio koncert u Londonu, u javnost su isplivale nove fotografije koje dokazuju da se viđaju već neko vrijeme

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 4.2.2019. u 11:14
Play ponuda

Nakon što su prošloga tjedna supermodel Naomi Campbell (48) i pjevač Liam Payne (25) uživali u koncertu u Londonu, isplivale su nove fotografije na kojima je potencijalni par.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Instagram

Na fotografijama zajedno večeraju u Gani, a budući da su uslikane na samom početku godine, spekulira se da su i dočekali 2019. zajedno. Također, Naomina prijateljica je objavila nekoliko Instagram Storyja na kojima pjevač pleše s njom. Ovime su praktički potvrđene glasine da se dvije zvijezde viđaju već nekoliko mjeseci.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

www.profimedia.hr

Prijatelji para su potvrdili za britanski The Sun da se Crna pantera i zvijezda One Directiona potajno viđaju već dva mjeseca. "Definitivno su par i jako se često viđaju. Liam misli da je ona savršena i prekrasna, a rekao je da je vrijeme koje provode zajedno naprosto nevjerojatno. Čini se jako zaljubljen i kao da ne može vjerovati da je s njom... Očito da je voli prekrasne starije žene", rekao je izvor blizak zvijezdama.

Naomi navodno pomaže 25-godišnjem dečku u lansiranju karijere modela pa ga je tako spojila s modnim gigantima poput Hugo Bossa.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
teški dani

Zlatan Ibrahimović o najtežim trenucima sa sinom Maxom: 'Iz dana u dan bio je sve slabiji, nikad se nisam tako osjećao'

Play ponuda

Više s weba