Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
u njihovu ljubav vjerovali mnogi

Zašto su Marijana i Nemeš odlučili jedno drugom reći 'zbogom'?

Kad je prije tri i pol godine tada još udata Marijana ušetala u kuću Velikog Brata na beogradskom Košutnjaku vjerojatno nije ni slutila da će joj se dogoditi ljubav o kojoj je mogla samo sanjati. U nju i Nemeša vjerovali su mnogi, no ovoj je ljubavnoj priči i službeno došao kraj! Što se točno dogodilo i zašto su jedno drugom odlučili kazati zbogom?

RTL/ 1.8.2014. u 16:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Još donedavno najpoznatiji par iz kuće Big Brothera pred našim se kamerama kleo u vječnu ljubav no priča Marijane i Nemeša ipak nije dočekala sretan kraj! Ova je Splićanka nakon tri i pol godine veze odlučila okrenuti novu životnu stranicu na kojoj neće biti ispisano ime 25-godišnjeg Beograđanina.

"Da, prekid s Nemešom je konačan! To je agonija koja se duže odvijala. Pokušali smo raditi na tome. Ali, eto, ne ide. Gotovo je. Prekid nikad nije jednostavna stvar. Bilo s prijateljem ili osobom koju voliš. Bili smo dosta izloženi javnosti. I nije bila jednostavna odluka. Uf… Kraj je. Odluka je pala. Nemam više strpljenja", izjavila je Marijana Kovačević, pobjednica Big Brothera.

O svemu je dugo razmišljala, a najteže joj je bilo svoju odluku reći Nemešu.

"Imala sam najbolje namjere. Mislim da sam dala sve od sebe. Nemoj plakati Marijana. Ne ide. Žao mi je. I on je sam već shvatio. Kažem, to je bila agonija. Tu su se događale razne stvari. Ljubav ne pobjeđuje uvijek".

Na ovu temu, kaže, više nema što reći jer svoju intimu ubuduće želi zadržati samo za sebe.

'Nitko ne zna kako je biti Marijana i što sam sve prošla'

"Marijana je uvijek glupa, mutava. Nitko ne zna kako je biti Marijana i što sam sve prošla. I ne mora znati! Nadam se da će dušobrižnici napokon odahnuti. Gotovo je. Bit ću ja dobro. Nemeš je slobodan čovjek. Mlad je", dodaje Marijana.

O ljubavi balkanskog Romea i Julije nekoć je brujala cijela regija! Mnogi su vjerovali kako su jedno u drugome pronašli srodnu dušu, ali čim su se svjetla pozornice ugasila, počeli su i prvi problemi.

"Teško je održavati vezu na daljinu. Sve one nepomirljive razlike između nas su se skupile i uzele maha".

Marijana se i danas osvrće na poteze koje je radila u kući na beogradskom Košutnjaku svjesna toga da će ih jednom morati objasniti i kćerkici Korini.

"Najviše se bojim tih ljudi koji se brinu kako će njoj biti. Kao, jadna curica. Njoj ništa ne fali. Ništa joj loše nisam napravila. Ja sam izašla iz lošeg braka".

Za 106 dana provedenih u izolaciji dobila je gotovo 105 tisuća eura.

"Joj, novac… Život je skup. Skupa je bila i veza na daljinu. I hvala Bogu da ga nema. Nije mi ni trebao", poručila je.

Čini se da joj u ovom trenutku ne treba ni nova ljubav!

Savjet prijateljice: 'Sljedeći put kad poželiš dječaka, rodi ga'

"Nedavno mi je jedna prijateljica rekla: Sljedeći put kad poželiš dječaka, rodi ga. Otvorena sam za sve. Vjerujem u ljubav. Ne mora to biti ljubav prema muškaracu. Imam, hvala Bogu, obitelj koja me voli, prijatelje, i svoju Korinu".

Svoje najveće strahove sada ostavlja daleko iza sebe spremna kao slobodna žena sa svojom Korinom hrabro zakoračiti u neko bolje sutra. U kojem je daleko od kamera, sigurni smo, čeka i neka nova ljubav!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAPLAKALA

Najljepša bosanskohercegovačka voditeljica zaručila se nakon deset godina veze: Zbog partnera preselila u Gruziju

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba