Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ESTRADIZACIJA POLITIKE

Zašto su oni odlučili uploviti u političke vode?

Što se estradnih krugova tiče, politika nikad nije bila popularnija! Liste za skorašnje lokalne izbore vrve bivšim sportašima, glazbenicima, pa čak i missicama, a posebno je uzbudljivo u Šibeniku, u kojem političke aspiracije pokušavaju ispuniti košarkašica Antonija Mišura i bivša Miss Hrvatske Katarina Prnjak.

RTL/ 5.5.2013. u 17:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Oni su daleko od anonimusa pa su prvu i često nesavladivu prepreku za političara već u startu preskočili. MilanBandić zato zna prokušan recept.

Naoružao se poznatim i uspješnim ženama. S IvanomBrkljačić i SandromPerković planira dobaciti jako daleko, a uz njega su stale spisatejica MilanaVuković-Runjić, glumica KostadinkaVelkovska i pjevačica SandraBagarić.

"Zasad ja još nemam nikakvih ambicija ni zadataka, ali ovo društveno korisno što sam dosad radila na sceni bio bi segment jer bih se borila za kulturu", kaže Sandra.

Kultura bi i u Varaždinu mogla prosperirati. Glumica BarbaraRocco HDZ-ovu ponudu da je kandidiraju za dožupanicu Varaždinske županije jednostavno nije mogla odbiti.

"Činilo mi se neobično kad sam dobila poziv i mislila sam da je neka šala. Kad sam shvatila da je to ozbiljno počela sam razmišljati i shvatila da su ovo neobična vremena u kojima su potrebne promjene", obrazlaže svoju odluku glumica.

Image
Foto: PIXSELL
Image
PIXSELL

Split isto tako čekaju promjenjiva vremena. ŽeljkoKerum je kao zadnju na listu postavio svoju Fani, koja će svojim dosadašnjim integritetom i  angažmanom doprinjeti boljitku grada. Ako prije nje u Gradsko vijeće ne doplovi glumac MilanŠtrljić. Ruža vjetrova prije tri ga je mjeseca usmjerila prema politici, pa predsjednik splitskih laburista ne skriva ambicije.  

"Ja sam takva priroda, želim stvar promijeniti i ne mogu se praviti da se mene ne tiče ako je mom loše, ako susjedu gori kuća ja ne mogu sjediti zavaljen u fotelju jer gori i moja kuća. A danas sve naše kuće gore, a mi moramo ustati i gasiti", kaže Štrljić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uloga vatrogasca u redovima don IvanaGrubišića dodijeljena je trofejnom plivaču Duji Draganji. Tvrdi da ne želi da njegova djeca jednog dana moraju otići iz države pa traži promjene koje bi u slučaju pobjede mogao provoditi s pozicije dožupana.

Image

duje draganja duje draganja

Foto:
Image

duje draganja duje draganja

"Želim napraviti nešto bolje, želim unaprijediti grad. Ne možete vi biti sretni makar imali novce, makar imali svoj posao, ne možete biti sretni kad su svi oko vas nesretni", uvjerava proslavljeni plivač.

Najteže je ipak Šibeniku koji mora odabrati najljepšu.

Košarkašica AntonijaMišura našla se na šibenskoj HDZ-ovoj listi. To što će cijelo vrijeme biti u Francuskoj tamošnjim HDZ-ovcima očito nije problem sve dok privlači poglede. Ali ovo nije dovoljno velik grad za dvije ljepotice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
POSTALO JE VRUĆE!

Zvonko u svom haremu, Brankici gurnuo glavu u grudi: 'Ako te ja zgrabim, neću te ljubiti u čelo'

KatarinaPrnjak je na izboru za miss svijeta bila posljednja, u politici se nada boljim rezultatima. Njen stas krasi nezavisnu listu Loza.

"Seksistički komentari su mi najodvratniji, a ostali su komentari podrške", otkriva Katarina.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Mnogo je već poznatih prošlo kroz razne više ili manje uspješne pokušaje uvaljivanja u fotelje, a jako ih je malo ostavilo dublji trag. Isticali su se uglavnom mišićima, glasom, visinom ili atraktivnošću kad su tu i tamo uspjeli zalutati za govornicu.

Samo u dokazivanju treba paziti na glasnice jer loš glas se jako teško liječi. A i uloga lošeg političara vjerojatno je najgora i najupečatljivija koju u karijeri bilo tko može odigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
mlađe je slađe

Ekskluzivno doznajemo: srce Zorana Mamića zarobila zgodna 25-godišnja manekenka

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba