Play ponuda
Play ponuda
Napeto u slavnoj obitelji

Zategnuti odnosi sa sestrama učinili svoje: Kourtney Kardashian želi napustiti obiteljski reality show

Kourtney Kardashian uvijek je na glasu kao ona sestra koja najmanje voli biti centar pozornosti

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 16.10.2019. u 13:56
Play ponuda

Izašao je novi trailer za reality show Keeping Up With the Kardashians, a čini se da se stvari opako zahuktavaju. Štoviše, odnosi među sestrama postali su toliko zategnuti da bismo sljedeću sezonu čak mogli gledati bez Kourtney Kardashian. 

Poznato je da je upravo najstarija Kardashian sestra ujedno i najposvećenija svojoj djeci zbog čega je u prošlosti imala više okršaja s obitelji, a posebno s Kim koja joj je nekoliko puta predbacila da je lijena i da najmanje radi.

>> Još jedna opljačkana Kardashianka: Kourtney Kardashian boji se za sigurnost svoje djece

"Bi li bila sretna da show završi?", pitala je Khloe svoju stariju sestru, a Kourtney je bez puno premišljanja odgovorila: "Da, koga briga." 

To nije prvi put da je Kourtney dala obitelji do znanja da bi rado napustila KUWTK. U intervjuu za 'The Real' rekla je kako njezini osjećaji prema showu variraju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Svaki dan je drugačiji", rekla je i dodala: "Trenutno sam sretna i zadovoljna svojim blagoslovima, ali definitivno ima trenutaka kad želim napustiti show. Život je kratak i želiš biti sretan."

Slično je rekla i 2016. godine: "Ne želim da show završi, ali mislim da bi bila presretna kad bih samo mogla nastaviti i maknuti se od toga."

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TKO TU KOGA?

Saznajte sve o tučnjavi koja je potresla domaću jet set scenu

Play ponuda

Više s weba