Ostalo

Zaustavite sve jer je službeno počela nova era Britney Spears: poslušajte novu pjesmu 'Make Me'

Nakon višemjesečnog čekanja i informacija koje smo doslovno primali na kapaljku, prvi službeni single s Britneyinog nadolazećeg albuma je tu!

vijesti.hr
15.07.2016 09:24

Ako ste fan Britney Spears onda su za vas prethodni mjesecibili izuzetno teški! Nova pjesma Make Me trebala je biti predstavljena na Billboardovim glazbenim nagradama još u svibnju, no planovi su odgođeni za ljeto.

Međutimčekanje se isplatilo.Make Me predstavljaodmak od dosadašnjeg Britneyinog rada koji je bio klasični pop. Tekstopisci Justin Tranter i Julia Michales, koji su dosad radili sa Selenom Gomez i Justinom Bieberom , uspjeli su uvesti Britney u mainstream R'n'B-a.Na izradi pjesme sudjelovala je i sama Britneykoja kaže da je ovo njezina 'beba'.

Jedno je sigurno, imamo novi ljetni hit. Britney je u prvih sat vremena zauzela broj 1 na iTunesovim glazbenim ljestvicama i u samo nekoliko sati ostvarila preko 200000 pregleda na Youtubeu.

Britney

Ni sama Britney nije očekivala ovakvu reakciju publike pa se fanovima zahvalila putem Twittera: "Ovo je nevjerojatan osjećaj, hvala hvala hvala!"

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Prema posljednjim informacijama uskoro slijedi spot, a album B9 izlazi na jesen.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.