Ostalo

Završio je američki san Franke Batelić!

"Amerikanci su plitki, a njihov mentalitet me totalno razočarao". Tim se riječima mlada pjevačica Franka Batelić osvrnula na svoj studij u Bostonu, zbog čega je nedavno i prekinula karijeru u Hrvatskoj. Njezin američki san završit će tako mnogo prije očekivanog.

RTL
29.11.2011 18:01

Prije samo nekoliko mjeseci Franka Batelić nas je ponosno obavijestila da počinje glazbeni studij u Bostonu.

Sve je izgledalo baš kao u bajci, a vidjela je nešto sasvim drukčije. Nakon samo nekoliko mjeseci potpuno je, razočarana Amerikancima!

Nikako površna nije njezina ekipa, koja radi na tome da se i dok je 'preko bare' u Hrvatskoj o Franki stalno priča. Tako je u ponedjeljak u eteru Narodnog radija promovirala svoju novu pjesmu!

Punom parom nastavlja ovdje u Hrvatskoj već za Božić kada dolazi na praznike. Tu će je čekati i njezina ljubav - dečko Luka. On ju je naime nedavno i posjetio u Americi!

Luka očito nije ljubomoran jer dane bez njega Franka ponekad krati 'škicanjem' drugih dečkiju.

Ipak, Franka u Americi na studiju ostaje i na drugom semestru, a vraća se nakon druge godine. Nije sigurna hoće li ostati duže jer misli da je za nju dovoljna ta jedna godina.

Iako je uvijek mislila da je Amerika njen san, njihov mentalitet joj, kako kaže, ne odgovara.

I tako, Frankini snovi rasplinuli su se u samo godinu dana... ili je shvatila da je bolje biti prvi u selu, negoli zadnji u gradu!