Ostalo

Raspad veze i navodni napad! Zayn Malik dobio godinu dana uvjetne kazne i zabranu pristupa punici

Pjevač je navodno prošloga mjeseca odgurnuo svoju punicu Yolandu u komodu i nazvao je 'je*enom nizozemskom ku*vom'

A.S.
30.10.2021 11:00

Američki i britanski mediji došli su do sudskih dokumenata u kojima je navedeno da je pjevač Zayn Malik optužen po četiri točke za uznemiravanje svoje punice Yolande Hadid .

Bivši član benda One Direction u kući koju dijeli sa suprugom Gigi Hadid prošloga mjeseca odgurnuo je svoju punicu Yolandu u komodu i nazvao je 'je*enom nizozemskom ku*vom'.

Zayn Malik i Gigi Hadid

(FOTO: PROFIMEDIA)

Pjevač na sudu nije osporio optužbe pa mu je dosuđeno 360 dana uvjetne kazne, a morat će završiti i tečaj za kontrolu bijesa. Osim toga, Malik je dobio i zabranu pristupa punici Yolandi Hadid, a ne smije doći u kontakt niti s njezinim tjelohraniteljem koji je svjedočio incidentu i na kojeg je Malik također izlio svoj bijes.

Podsjetimo, supermodel Gigi Hadid i Zayn Malik živjeli su s jednogodišnjom kćeri Khai na farmi u blizini kuće Gigine majke Yolande.

Yolanda Hadid

(FOTO: GULIVER IMAGES)

Prema pisanju Daily Maila, Yolanda je 29. rujna otišla do imanja svoje kćeri i njenog partnera, dok je Gigi bila na Pariškom tjednu mode. U kući ju je dočekao Zayn, a nejasno je je li s njim bila i Khai, kao i što se dalje dogodilo. No, počeli su se svađati i Zayn je zgrabio Yolandu te je navodno gurnuo na komodu.

Pročitajte još
Nakon teških optužbi, Zayn Malik priznao da je maltretirao majku svoje djevojke: Nazvao je 'nizozemskim...

Uz to ju je i verbalno napao, vičući joj da se kloni njegove je*ene kćeri, nazivajući punicu 'je*enom nizozemskom ku*vom'.

DailyMail navodi i kako je u naletu bijesa nazvao i partnericu Gigi, koju je također verbalno napao. Zayn i Gigi su u međuvremenu prekinuli te sada pokušavaju iznaći najbolji način na koji će zajedno odgajati kćerkicu Khai, koju su dobili u rujnu prošle godine.