Ostalo

Zayn novu romantičnu baladu posvetio djevojci Gigi Hadid?

Sudeći po divnim riječima pjesme, Gigi je prava sretnica

Tabloid.hr
12.12.2018 10:38

Bivši član grupe "One Direction", Zayn Malik , nedavno je objavio novu pjesmu " There You Are ", romantičnu baladu o ljubavi koja nema granica.

Fanovima nije trebalo dugo vremena da krenu pjesmu povezivati sa Zaynovom djevojkom, manekenkom Gigi Hadid , tvrdeći kako je sigurno posvećena upravo njoj.

"Jedino mi ti oprostiš kada mi je žao, Trebaš mi kada mi je hladno, kada mi je vruće, kada sam mlad, kada sam star, Trebaš mi kada sam slomljen i kada sam bolestan", samo su neki od stihova koji su probudili sumnjufanova.

Twitter je ubrzo preplavio komentarima fanova koji su uvjereni da je Gigi sretnica kojoj je Zayn posvetio ovu ljubavnu pjesmu: "'There You Are' je sigurno napisana za Gigi, 100% sam uvjeren i nitko mi neće promijeniti mišljenje", napisao je jedan fan. "Awwww Zayn je napisao pjesmu o Gigi", rekaoje drugi. "Ova pjesma je toliko emotivna. Gigi je sretnica", dodao je još jedan fan.

Gigi je ogromna Zaynova podrška , izjavio je izvor blizak paru. "Gigi je uvijek ovdje za njega, čuva mu leđa. Iako ima natrpani raspored i buran poslovni život, stalno ga zove i šalje mu ohrabrujuće poruke. Jako mu je predana", kaže izvor.

Par je prekinuo u svibnju ove godine što je rastužilo brojne fanove, no ubrzo nakon toga su se ponovno vratili jedno drugome u zagrljaj.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.