Ostalo

Zbog Melanijine 'mace' poludio internet: nisu mogli vjerovati što je obukla supruga Donalda Trumpa i koja...

Mnogi gledatelji su isticali da je moguće da je njezin izbor košulje povezan sa snimkom iz 2005. koja je procurila ovog vikenda

vijesti.hr
11.10.2016 19:00

Melania Trump je na drugoj predsjedničkoj debati obukla bluzu ciklama boje, koja je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama.

Međutim, glasnogovornik kampanje Donalda Trumpa tvrdi da ova odluka, vezana za njezin izgled, te noći nije bila namjerna.

Naimem, na toj bluzi je oko vrata 'maca-mašna' ili 'pussy bow', koja je privukla veliku pažnju svjetske javnosti, što je prouzrokovalo diskusiju o tome je li time željela nešto poručiti.

Ova Guccijeva bluza se na internetu prodaje kao "košulja s maca-mašnom od kineske svile" (pussy bow), a košta oko 1.100 dolara, odnosno 7.400 kuna.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.
Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Mnogi gledatelji su isticali da je moguće da je njezin izbor košulje povezan sa snimkom iz 2005. koja je procurila ovog vikenda.

Na tom je video zabilježeno kako se Trump hvali time što je seksualno zlostavljao žene i "hvatao ih za macu" (pussy).

Trumpov glasnogovornik je demantirao bilo kakvu povezanost njegovih izjava i modnih odabira njegove supruge. Ovo je bio odgovor na izvještavanja pojedinih medija koji su isticali da je "Melanija istrolala novinare svojom košuljom sa maca-mašnom".

"Riječi mog supruga su neprihvatljive i uvredljive. Ovo ne predstavlja čovjeka koga ja znam. On ima srce i um lidera. Nadam se da će ljudi prihvatiti njegovu ispriku, kao što sam ja, i fokusirati se na važna pitanja s kojima se suočava naša nacija i svijet", bila je Melanijina reakcija na Trumpovu snimku.