Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
KONTAKT S NEPRIJATELJEM

Zbog ovog selfieja je optužili za izdaju: 'Oduzmite joj titulu!'

Miss Izraela objavila je zajedničku fotografiju s miss Libanona. No, Libanoncima se to nije svidjelo jer su dvije zemlje formalno gledajući u ratu...

Image

Selfie misica

Foto: Instagram
M.B./Hina/ 18.1.2015. u 16:32
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Selfie izraelske kraljice ljepote izazvao je buru u Libanonu jer neki Libanonci kažu da njihovoj kandidatkinji za miss svijeta treba oduzeti titulu zbog druženja s neprijateljem.

Miss Izraela DoronMatalon objavila je zajedničku fotografiju s miss Libanona SalyGreige na pripremama natjecanja u Miamiju gdje će biti izabrana pobjednica na izboru miss svijeta 25. siječnja.

Dvije zemlje su formalno gledajući u ratu mada je njihova granica uglavnom u miru od sukoba 2006. Libanonac riskira zatvor ukoliko telefonira ili putuje u Izrael, a svi izraelski proizvodi su u Libanonu zabranjeni.

Neki su Libanonci zahtijevali na društvenim medijima da se Greige oduzme titula zbog kontakta s državnim neprijateljem.

Greige se branila na Instagramu u subotu kako je Matalon praktički iznudila fotografiju nakon što je više puta pokušavala da se zajedno fotografiraju mada je ona nastojala to izbjeći.

"Fotografirala sam se s miss Japana i miss Slovenije kad je iznenada uskočila miss Izraela, napravila selfie i objavila ga na svojim društvenim profilima", rekla je.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
OBOŽAVATELJI DOŠLI NA SVOJE

Nives Celzijus se skinula za Playboy!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba