Ostalo

Zbog pedofilskog skandala strah se proširio Hollywoodom: istražili smo kako poznati Hrvati štite svoju djecu

Zbog najnovijeg pedofilskog skandala, holivudski roditelji su u strahu, a takvih stvari boje se i ovi hrvatski. Istražili smo kako štite svoju djecu

Silvija Štrbac
2016-09-21 18:24

I bogati plaču - mogao bi biti naziv novog skandala koji ovih dana potresa Hollywood. Američki tabloid Radar Online u posjedu je imena, ali i dokaza, da je jedan slavni američki glumac vođa velikog, organiziranog pedofilskog lanca. Brojne zvijezde sad su u strahu za svoju djecu, a u strahu od pedofilije su i naše zvijezde.

Pročitajte još
Glumac A liste kojeg obožavaju milijuni diljem svijeta je pedofil koji je silovao dječju zvijezdu

"To je uistinu strašna vijest. Mislim da toga ima svugdje oko nas, samo to prije nismo vidjeli ili nismo bili educirani. A možda smo i pretjerano educirani... Ja imam takav strah, mene ga je strah ostaviti sa svakim", kaže glumica Ana Gruica .

O toj prljavoj tajni zlatnog Hollywooda sve se zna, ali nitko javno ne progovara. Zlostavljani glumac Corey Feldman ne želi govoriti zbog američkog zakona jer je njegov slučaj otišao u zastaru, a i boji se za svoj život. Njegov zlostavljač koji je, šuška se, obiteljski čovjek s milijunima obožavatelja diljem svijeta, silovao ga je na filmskim setovima u prikolicama i na raznim partijima, a zlostavljan je bio i njegov kolega Corey Haim, koji se predozirao heroinom u 38. godini života.

"Pedofilija, svodništvo, takve stvari se trebaju rezati u korijenu na najstrašniji mogući način", smatra glumac Petar Ćiritović .

Oštar je Ćiritović, otac četverogodišnjeg sina Krste koji kao veliku opasnost vidi i internet te društvene mreže.

"Daš svom djetetu najbolje što možeš, pokušavaš ga usmjeriti koliko možeš. Društvene mreže su fantastična stvar, ali isto tako cijeli Internet sam po sebi ostavlja užasno velik prostor kojekavim boleštinama, luđacima i zlima raznih vrsta", kaže Ćiritović.

Glumica Mila Elegović je prije tri godine prihvatila poziv Agencije za zaštitu osobnih podataka i postala ambasadorica privatnosti. I u sklopu svoje nove uloge ima savjete za sve nas.

"Zaštita privatnih podataka na internetu je gotovo nemoguća jer to je svijet koji je nemoguće kontrolirati. Međutim, jedino što možemo je dobro odgajati svoju djecu, da budu svjesna, hrabra i čvrsta, disciplinirana u svojim uvjerenjima i u svojim nekim moralnim vrijednostima. A nekako mi se čini da je to danas najteže jer danas svi bulje u mobitel. I djeca i mame.", kaže Mila.

Pedofilska holivudska priča razotkriva seksualne monstrume. Oni nisu prljavi starci u ofucanom ogrtaču, koji se zadržavaju pred školama i parkovima, kako ih volimo zamišljati. Oni su svugdje oko nas, ponekad i na uvaženim mjestima, ponekad i holivudske zvijezde.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.