Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OČITALA JOJ BUKVICU

Zbog Rihanne poručila Amandi Bynes: 'Sredi se, stara!'

I bilo bi uistinu krasno kad bi se Amanda stvarno 'sredila' i makar ne promovirala nasilje nad ženama na društvenim mrežama. Međutim, čini se kako se to neće tako lako dogoditi. Amanda je naime na taj tweet reagirala novim.

Image

Courtney Love Courtney Love

RTL/ 29.5.2013. u 11:33
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zadnjih je dana tinejdžerska zvijezda Amanda Bynes uistinu pretjerala pokušavajući skrenuti pozornost na sebe pa joj je "bukvicu očitala" i ona od koje se to najmanje očekivalo - uvijek problematična Courtney Love.

Naime, Courtney je reagirala na niz tweetova mlade glumice, koja je najviše negativnih reakcija skupila kad je "mrtva-hladna" napisala da je Chris Brown pretukao Rihannu jer nije dovoljno lijepa.

Courtney je odlučila upozoriti Amandu te joj je na Twitteru poručila: "Pull it together dude". U prijevodu: "Sredi se, stara".

I bilo bi uistinu krasno kad bi se Amanda stvarno "sredila" i makar ne promovirala nasilje nad ženama na društvenim mrežama. Međutim, čini se kako se to neće tako lako dogoditi. Amanda je naime na taj tweet reagirala novim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Courtney Love je najružnija žena koju sam ikad vidjela. Činjenica da me uopće spomenula nasmijala je i mene i sve moje prijatelje", tweetnula je "mudrica" Amanda.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ovo nismo očekivali

Neke su se zvijezde zaljubile na setu, a druge se nisu podnosile: Što se događa iza holivudskih kulisa?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba